2777
2789
عنوان

در زمینه کنکور پاسخگوی سوالات تون هستم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 104 پست
بدون تعصب لطفا بهم بگیدبه نظرتون پزشکی ارزش چند سال پشت موندن داره؟

سوالتون زیادی کلیه😅

چند سال یعنی دقیقا چند سال؟چقدر در مورد پزشکی اطلاعات دارین؟ اگه اینقدر علاقه دارین که حاضرین چند سال از عمر تون رو پشت کنکور بگذرونین پس قطعا با تلاش مضاعف و پایه متوسط میتونید تو یکسال هم قبولی بیارین چرا به چند سال پشت موندم فکر می‌کنی ؟

ولی شدیدا توصیه میکنم کسب اطلاعات داشته باشید خیلی از دانشجو های پزشکی از رشتشون راضی نیستن

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم کلاس مجازی یا حضوری شرکت کردی مثل قلم چی اینا فایده ای هم داشت واسه کسی که صفره و هیچی تس ...

سلام درخواست بدین

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

معدل نهایی ۱۹.۵۲(شیمی ۲۰ ، ریاضی ۲۰ ،دینی ۲۰، سلامت ۲۰، زیست ۱۹.۵ فیزیک ۱۹.۵،ادبیات ۱۹.۲۵،عربی ۱۹ زب ...

به احتمال زیاد بله

سوالتون زیادی کلیه😅چند سال یعنی دقیقا چند سال؟چقدر در مورد پزشکی اطلاعات دارین؟ اگه اینقدر علاقه دا ...

میتونم شخصی جواب بدم؟ 

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

سلام عزیزمامکانش هست درخواست دوستی بدم شخصی سوالم رو بپرسم؟

سلام بله بفرمایید 

سلام عزیزم 

من رشته‌ام تجربیه، یکسال پشت کنکور موندم و نتیجه اصلا خوب نبود..به نظرتون از درس فاصله بگیرم یکسال رشته ای مثل حقوق بخونم ، دوباره کنکور بدم

یا دوباره برای ۴۰۵ بخونم؟

خیلی سردرگمم نمیدونم اگه بمونم نتیجه خوب میشه یانه..

راه و روش مطالعه رو بلد نیستم، فیلم اموزشی زیاد میبینم و اگه فیلم نبینم کلا نمیتونم بخونم

لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم🥲

تراز کل ۶۰۰۰ منطقه ۲ پیراپزشکی دانشگاه تیپ ۳ غیر روزانه میتونم ؟

احتمالش کمه

میتونم شخصی جواب بدم؟

بله بفرمایید 

انشالله خدا از دهنتون بشنوه

برا نهایی ها چجوری نتیجه خوبی گرفتی؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اگه توی ۸ ماه شروع کنی از همون پایه دهم درسارو بخونی و تست بزنی و بری جلوتر (با پایه متوسط.. قبلا هی کم و بیش خوندم صفر نیستم)

هرفصلو با ۶۰ ۷۰ تست ببندی

ولی مرور هم داشته باشی

دارو میشه اورد؟

Intj- 

سلام عزیزم من رشته‌ام تجربیه، یکسال پشت کنکور موندم و نتیجه اصلا خوب نبود..به نظرتون از درس فاصله بگ ...

سلام 

هدفتون؟

به هیچ وجه توصیه نمیکنم از درس دور بمانید

فیلم آموزشی معضل دانش آموزاست 

اگه توی ۸ ماه شروع کنی از همون پایه دهم درسارو بخونی و تست بزنی و بری جلوتر (با پایه متوسط.. قبلا هی ...

حالا چرا ۸ ماه  بیشتر از این وقت داری ک 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣