moshaver_konkor_s مدیر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 377 عنوان در زمینه کنکور پاسخگوی سوالات تون هستم😅 | مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 104 پست بفرمایید پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️ فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱. 1404/04/19 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبور2003 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 17 سلامببخشید منم میخوام امسال شروع کنم با ولی صفرم میشه راهنمایی کنید ؟در خواست دوستی میتونم بدم؟رشته تجربی هم هستم
moshaver_konkor_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 377 حدود ۱۲ منطقه سهتراز اردیبهشت هم ۶۰۰۰ از یک هفته باقی مانده نهایت استفاده رو داشته باشیداگه مبنای رتبه دهی مثل پارسال باشه متاسفانه با رتبتون بیشتر سمت رشته های با سوابق بریدبعد از اعلام رتبه پیام بدین در خصوص انتخاب رشته راهنماییتون میکنم پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️ فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.
moshaver_konkor_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 377 سلام من تو ثبت نام زدم منطقه ۳ ویرایشم نکردم درحالی که چون دهم و منطقه دو بودم دو محسوب میشمالان مش ... فکر نکنم مشکلی پیش بیاد پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️ فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.
moshaver_konkor_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 377 سلامببخشید منم میخوام برا کنکور شروع کنم و صفرم میتونم در خواست دوستی بدم برام توضیح بدین چیکار کنم ... سلامبله حتما پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️ فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.
گلخوشرنگ عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 352 تحقیق خیلی زیادکسب تجربه از بقیه دوستانحتی خودم سال کنکور یک روز تو بیمارستان چرخیدن😅 درخواست دوستیتون قبول کردم منتهاشما اولین پیاموهم باید لطف کنی💓
سختمه عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 2443 از یک هفته باقی مانده نهایت استفاده رو داشته باشیداگه مبنای رتبه دهی مثل پارسال باشه متاسفانه با رتب ... خیلی ممنونم کار خاصی نمیشه کرد تو این مدت کم آخه 🥲
سختمه عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 2443 از یک هفته باقی مانده نهایت استفاده رو داشته باشیداگه مبنای رتبه دهی مثل پارسال باشه متاسفانه با رتب ... و اینکه چه رشته هایی آزاد و دولتی با سوابق ؟
شاید_پونیو عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 930 به دامپزشکی علاقه زیادی دارم ،میتونم به بازارکارش امیدوار باشم؟خیلی غمگین میشم یسریا انقدر بد میگن ازش🥲
moshaver_konkor_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 377 خیلی ممنونم کار خاصی نمیشه کرد تو این مدت کم آخه 🥲 تحلیل و حل تستهای کنکور های گذشتهمطالعه جزوه همایش اساتید مجرب(فقط جزوه نه دیدن همایش) پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️ فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.
moshaver_konkor_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 377 و اینکه چه رشته هایی آزاد و دولتی با سوابق ؟ رشته های خوب زیادی هستن صبر کنید تا اعلام نتایج و انتشار دفترچه ها پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️ فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.
bahar20h عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 2326 بدون تعصب لطفا بهم بگیدبه نظرتون پزشکی ارزش چند سال پشت موندن داره؟ به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍
moshaver_konkor_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 377 به دامپزشکی علاقه زیادی دارم ،میتونم به بازارکارش امیدوار باشم؟خیلی غمگین میشم یسریا انقدر بد میگن ا ... بازار کار نسبتا ضعیفی داره ولی به این معنی نیست که نمیتونید موفق بشیداگه واقعا علاقه دارید و تلاش مضاعف داشته باشید قطعا موفق خواهید شد پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️ فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 3777 رشته های خوب زیادی هستن صبر کنید تا اعلام نتایج و انتشار دفترچه ها سلام عزیزم کلاس مجازی یا حضوری شرکت کردی مثل قلم چی اینا فایده ای هم داشت واسه کسی که صفره و هیچی تست نزده باید از کجا شروع کنه
godpleasebewithme عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6709 معدل نهایی ۱۹.۵۲(شیمی ۲۰ ، ریاضی ۲۰ ،دینی ۲۰، سلامت ۲۰، زیست ۱۹.۵ فیزیک ۱۹.۵،ادبیات ۱۹.۲۵،عربی ۱۹ زبان ۱۸.۵ و هویت ۱۸) و تراز کنکور ۹۵۰۰ دندان تعهدی کرمانشاه میده؟
صورتی_کم_رنگ عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2567 سلام عزیزمامکانش هست درخواست دوستی بدم شخصی سوالم رو بپرسم؟ این کاربری از دسترس خارج شده