2777
2789
عنوان

در زمینه کنکور پاسخگوی سوالات تون هستم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 104 پست
تجربی

تخمین رتبه خیلی سخته

اگه بر مبنای 402 در نظر بگیریم به صورت تقریبی 3 هزار تا 3 هزار و پانصد

مبنای 403 بگیریم 4500 تا پنج هزار ممکنه

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

ممکنه بگی ورودی چه سالی هستی

1400

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من پشت کنکوری ام بعد صفرم کلا یک سال هم بیشتر وقت ندارم چطوری و از کدوم پایه شروع کنم به خوندن

درخواست بدید توضیحات مفصلی راهنماییتون میکنم

تراز کنکور اردیبهشتم شد ۹۰۰۰، نمره هامم اینجوریه که فارسی ۱۸.۷۵

زبان ۲۰ 

دینی ۱۹.۵ 

عربی ۱۹.۲۵ 

زیست ۱۸.۷۵ 

شیمی ۱۹.۵ 

ریاضی ۲۰ 

فیزیک ۱۹.۷۵ 

هویت ۱۸.۵ و سلامت ۱۸ 

منطقه ۳، پزشکی روزانه تیپ دو یا سه میارم؟ 

درصدام زیست ۶۴ فیزیک و شیمی ۴۲ و ریاضی ۲۰ حس میکنم بتونم توی تیر ۱۰ درصد بیشترش کنم 

تراز معدلم چقدر میشه، حدود رتبه ام چقدر میشه، و اینکه روزانه غیر تعهدی پزشکی میارم یا نه؟

منطقه دو

احتمالش هست

ولی متاسفانه ضعیف

امسال ب نظرتون رتبه ها از 403 بهتره؟ ینی در حد 402 هس؟ چون 402 میگن خوب بود رتبه ها نسبت به 403

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

تراز کنکور اردیبهشتم شد ۹۰۰۰، نمره هامم اینجوریه که فارسی ۱۸.۷۵زبان ۲۰ دینی ۱۹.۵ عربی ۱۹.۲۵ زیست ۱۸. ...

تخمین رتبه امسال خیلی سخته 

باتوجه به اختلاف تراز و رتبه کنکور 402 و 403 نمیشه قطعی نظر داد که مبنای رتبه دهی کدومه

رتبه و تراز شما برای پزشکی غیر تعهدی خیلی لب مرزیه 

با افزایش درصد کنکور تیر بله ان شالله شانسش رو دارید

نهایی امسال تراز خوب میده چون من نهاییمو خیلی گند زدم و همچنین کنکورمو در حد تراز ۶۰۰۰ میشم چی میتون ...

بر چه مبنایی میگید نهایی امسال تراز خوب میده؟

عزیزم این صحبت ها رو بیخیال بشید این حرفای بدون منبع فقط دانش آموز رو سر در گم میکنه 

معدل نهایی و سهمیتون رو بفرمایید تا راهنمایی کنم

امسال ب نظرتون رتبه ها از 403 بهتره؟ ینی در حد 402 هس؟ چون 402 میگن خوب بود رتبه ها نسبت به 403

اصلا قابل پیش بینی نیست اصلا

بله متاسفانه کنکور 403 بدترین رتبه دهی سالهای اخیر رو داشت به خاطر حباب رتبه و مسائل کنکور فرهنگیان 

سلام 

من تو ثبت نام زدم منطقه ۳ ویرایشم نکردم درحالی که چون دهم و منطقه دو بودم  دو محسوب میشم

الان مشکلی پیش میاد تو قبولی م

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻