2777
2789
عنوان

در زمینه کنکور پاسخگوی سوالات تون هستم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 104 پست
از بازار کار داروسازی اطلاعی دارین؟بچه های داروسازی چقدر راضین از رشته ای که میخونن؟

بازار کار مطلوبی داره 

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

خب من اینطوری فکر کردم که مثلا کسی که از دهم مرتب خونده تا بالاتر که اومده همینطور خونده خب احتمال ق ...

واسه کنکور حتما موضوعی بخونید نه پایه ای

پیش نیازها باید رعایت بشه کسی که پایه دهم شروع به درس خوندن کرده است ترکیبی نتونسته حل کنه 

بله تایمتون خوبه تلاش درست و اصولی و تایم مطالعه معقول شما رو به موفقیت می‌رسونه 

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کنکور حتما موضوعی بخونید نه پایه ایپیش نیازها باید رعایت بشه کسی که پایه دهم شروع به درس خوندن ...

خوب برای همین پیش نیازها...

میشه بیشتر توضیح بدین؟

مثلا الان خیلی از مباحث شیمی دهم پیش نیاز پایه های بالاتره..

اون مبحثایی که معمولا ترکیبی میادو نکاتشو بلدم تاحدودی

صفر نیستم پایه ام متوسطه... کم و بیش خوندم قبلا

موضوعی یعنی به چه صورت؟

اگه اخرسری تست ترکیبی هم کار کنم، چی؟

یعنی وقتی ۳ پایه رو تموم کردم ترکیبی هم کار کنم توی مرورم

Intj- 

خسته نباشی عزیزمحداقل با چه تراز معدلی پرستاری میتونم بیارم یا ماماییمنطقه 2وسهمیه5درصد

سلامت باشی جانم

محدوده تراز کل حدودا بین ۶۷۰۰ تا ۷۰۰۰ قبولی دارین

واسه کنکور حتما موضوعی بخونید نه پایه ایپیش نیازها باید رعایت بشه کسی که پایه دهم شروع به درس خوندن ...

امسال طبق تخمینی که زدم تراز کل حدود ۷۵۰۰ میشه

بیشتر یا کمی کمتر هم ممکنه ولی این متوسطشه...

منطقه ۳ چی میارم؟

Intj- 

تست مثلا چندتا؟البته اون تستایی که واسه مرور نهایی میزنمو حساب نکردمحدود ۲۰تا اخر هرفصلجدای از اونا ...

کاملا به فصل بستگی داره 

مثلاً تعداد تستی که واسه مبحث هورمونها میزنید منطقی نیست که برابر با تعداد تست قلب باشه

ولی به طور کلی ۳۰ تست آموزشی 

۸۰ تا ۱۰۰ تست  پوششی

تست زمان دار و مروری هم بسته به تایم مرور باید در نظر گرفته بشه

کاملا به فصل بستگی داره مثلاً تعداد تستی که واسه مبحث هورمونها میزنید منطقی نیست که برابر با تعداد ت ...

متشکرم💙

میشه تفاوت تست اموزشی و پوششی هم بگید؟ 

یعنی چطور بدونم چه تستایی اموزشی هست؟

یا اینکه منظورتون از اموزشی اینه که ۳۰تا برای یادگیری کامل و تثبیت مطالب باشه، و مابقی برای تمرین بیشتر؟

Intj- 

اره دیدم ولی نه برای همه مباحثشتراز اردیبهشتم ۶۹۰۰ شد ولی نهاییم داغونه نمرات اصلا در حد انتظارم نبو ...

متد برنامه ریزیتون رو تغییر بدین

تراز قبولی فیزیو حدودا ۸۷۰۰ تا ۹۵۰۰

خوب برای همین پیش نیازها...میشه بیشتر توضیح بدین؟مثلا الان خیلی از مباحث شیمی دهم پیش نیاز پایه های ...

درخواست بدین تا براتون کلی توضیح بدم

کاملا به فصل بستگی داره مثلاً تعداد تستی که واسه مبحث هورمونها میزنید منطقی نیست که برابر با تعداد ت ...

یه سوال دیگه،

چون قبلا بالاخره دهم تا دوازدهمو خوندم و خب خیلیاشم ویدیو دیدم...

به نظرتون برای شروع دوباره، لازمه ویدیو ببینم؟

یا اینکه با درسنامه مرور کنم و به جای ویدیو تست بیشتری بزنم؟

یعنی خودم کار کنم بهتره یا اینکه یکی دیگه واسم توضیح بده؟ کدومش بیشتر تو ذهنم میمونه و بازدهی بهتری داره؟

البته اون مباحثی که واقعا میشه گفت یادم رفته رو ویدیو میبینم حتما

ولی اونایی که درحد متوسط یادمه منظورمه

Intj- 

سلام عزیزم 

ممنون که زمان میذاری و پاسخ میدی 💕

برای رشته تجربی منطقه ۱ 

نمرات نهایی دوازدهم : 

هویت ۱۹/۷۵ 

ریاضی و زبان ۱۹/۵ 

دینی و شیمی و فارسی ۱۹/۲۵ 

عربی و زیست ۱۸/۷۵ 

فیزیک ۱۸ 

سلامت ۱۷/۲۵ 

و معدل نهایی یازدهم بالای ۱۹ ( تاثیر مثبت میذاره ؟) 

و تراز اردیبهشت ۸۰۰۰ 

میتونم به پزشکی تعهدی امیدوارم باشم ؟ 

روزانه چطور ؟ 

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

امسال طبق تخمینی که زدم تراز کل حدود ۷۵۰۰ میشهبیشتر یا کمی کمتر هم ممکنه ولی این متوسطشه...منطقه ۳ چ ...

والا با اختلاف رتبه دهی ۴۰۲ و ۴۰۳ پیش بینی سخته

ولی قبولی بهداشت رو دارین

برمبنای کنکور ۴۰۲ شانس قبولی اتاق عمل و پرستاری تعهدی و دانشگاه های تیپ سه رو دارین

همچنین پیراهای آزاد هم شانس قبولی دارین

والا با اختلاف رتبه دهی ۴۰۲ و ۴۰۳ پیش بینی سختهولی قبولی بهداشت رو دارینبرمبنای کنکور ۴۰۲ شانس قبولی ...

مرررسی💖

درخواست دادم بهتون

اگر سختتونه تایپ کنین ایدی تلگرامم میفرستم با ویس واسم توضیح بدین

ممنون میشم

Intj- 

سلام عزیزم ممنون که زمان میذاری و پاسخ میدی 💕برای رشته تجربی منطقه ۱ نمرات نهایی دوازدهم : هویت ۱۹/ ...

سلام عزیزم 

متاسفانه شانستون کمه