2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

88 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبید  ؟ 

من بعد از سالها اومدم 😐

سوال داشتم در مورد پوشک گرفتن 

من پسرم ۲ سال و ۱ ماهشه 

میخوام از پوشک بگیرمش 

چیکارا باید بکنم   ؟ 

۲ روز باز گذاشتم خطا میکرد 

امروز پوشک بسته بودم ولی هر نیم ساعت میبردمش جیش میکرد دیگ خسته شد نیومد🥲

عشق شوهرم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید یادش بدید وقتی دستشوییش اومد بگه مثلا جیش و خطا میکنه اول کار که ولی عادی میشه بدون خطا که نمیشه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

من دقیقا 2 سال و یک ماه بود پسرم شروع کردم هر کار کردم نشد فقط خودمو اذیت کردم .بعد دگه گذاشتم کنار تا 2 سال و 8 ماهگی خیلی راحت قبول کرد هنوزم باورم نمیشه پسر بچه به این لجبازی رو اینقدر راحت از پوشک گرفتم حتی یه بارم کثیف نکرد خودشو .اما بار اول که امتحان کردم کل زندگیمو نجس کرد 

عزیزم گناهه ؟ مگه میزنمش ؟ اتفاقا لطف بزرگیه در حقش

چون زوده گناهه 

خود دانی مادر عزیز

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره