2777
2789
اره

میشه نظرتو بگی راجب این رشته

من میترسم برم 

همه میگن تهش هیچی نمیشی

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو خیلی سخته بابا

شما چندمی

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

نرو خیلی سخته بابا

من رشته های هنری نمیخام برم

انسانی و مهندسی هم علاقه ندارم

بینایی خیلی بهتره کلا توانبخشی ها مدت تحصیل کم و درآمدشون بهتره

نمیدونم آخه برا مطب پول اولیه میخواد بینایی بخونی باید عینک فروشی بزنی درجه چشم اینا مشخص کنی زیاد خوشم نمیاد

نمیدونم آخه برا مطب پول اولیه میخواد بینایی بخونی باید عینک فروشی بزنی درجه چشم اینا مشخص کنی زیاد خ ...

ببین این فکر ها رو بذار برای سال بعد ، الان فقط تلاش کن رتبه خوبی بیاری به بقیه چیزا فکر نکن

من پشت کنکور نیا این رشته خیلی سخته برا کنکور گیر میکنی بعد تو پسری بنظرم برو شغل های مثل مکانیک این ...

عزیزم من دخترم😂😂

من پشت کنکور نیا این رشته خیلی سخته برا کنکور گیر میکنی بعد تو پسری بنظرم برو شغل های مثل مکانیک این ...

مدرسه عادی بودین؟ 

بنظرت بینایی سنجی خوبه یا این رشته بدم از رشته بینایی پیاد بعدم من سرمایه ندارم ک مطب بزنم

الان زه تین که سرمایه داری یا نه فکر نکن 

فعلا فقط درس بخون 

بینایی سنجی خیلی رشته بالاتری از اتاق عمل بخوای هدفاتو همینقدر کوچیک تعریف کنی 

میشی من مه الان منتظر جمعم که کنکور بدم که بمونم پشت

اووو خیلی وقت داری به رشته های بالاترم میتونی فکر کنی

ببین من یه کم راحت طلبم میخوام از زندگیم لذت ببرم ن عمرمو صرف پزشکی اینا کنم الان ۷ ساعت درس خوندم صورتم زشت شده 😂