میگه دوست دارم بیا حضوری حرف بزنیم راجب خودمون اصرار داره همو ببینیم یه بار حرف بزنیم. پدر ومادرش هم خونه دادن بهش هم ماشین . ۲۴ سالشه. میخام مطمئن بشم که خونوادش فرهنگشون جوری هست که با این تفاوت دوسال نیم بزرگتر مشکلی ندارن ومیان خاستگاری واگه این براشون مهمه نمیخان بیان. همین اول تموم کنم قبل اینکه وابسته بشم. چجوری بهش بگم که بفهمم؟ نمیخام به حرف خودش اعتماد کنم به خودش باشه میگه خونوادم مشکلی ندارن شاید داره الکی میگه از کجا مطمئن شم لطفا بگید
چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦 پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بپرس خانواده ت ازینکه با ی دختری ک ازت بزرگتره بری تو رابطه مشکل ندارن؟ سن براشون مهم نیس یا هس؟ همی ...
عزیزم اگه برگشت گفت حالا بریم جلوتر چی. من چجوری جدی بگم؟ که برنخوره بهش؟ بهش بگم برو همین اول با مادرت حرف بزن اگه اوکی بودن بیا جلو نیستن نیا.نمیدونم چطور اصلا به حرفاش اعتماد کنم
توحرفاش میگفت قصدم بد نیس. حالا منظور بدش رو نمیدونم. از کجا بفهمم قصدش ازدواج نیس؟ اگه گقت قصدم ا ...
اول بپرس قصدش چیه قصدم بد نیست که نشد منظور از قصد
اگه گفت ازدواج
بگو خانواده ات با تفاوت سنی مشکلی ندارن؟
خیلی ساده و راحت رودربایسی که نداری
چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦 پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران
اول بپرس قصدش چیه قصدم بد نیست که نشد منظور از قصداگه گفت ازدواجبگو خانواده ات با تفاوت سنی مشکلی ند ...
آفرین
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
بعد هم زمان تعیین کن تا این مدت بعد معرفی به خانواده بشی
توحرفاش میگفت قصدم بد نیس. حالا منظور بدش رو نمیدونم. از کجا بفهمم قصدش ازدواج نیس؟ اگه گقت قصدم ا ...
بگو خانواده ت چی؟ اگر برای ازدواج میخوای که میخوام جلسه ی بعد هم مادر تو بیاد هم مادر من
منظورش از قصد بد همون خاک برسری
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!