2777
2789
عنوان

ضبط صدا رو گوشی شوهرم بیاید بیاید

284 بازدید | 18 پست

ضبط صدا وصل کردم و اینا یکبار با دوستش رفته بود بیرون و اینا ۳ ساعت ضبط شده بود صداها چن روز پیش بازم وصل کردم مخفی کردم برنامه رو وقتی اومد برنامه رو بود ولی صدایی ضبط نشده بود بنظرتون مشکوکه؟؟

هه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی تا حالا بهت نگفته نکن زندگیت به هم میریزه؟

کاری به درست غلط بودن کارش ندارم ولی اگه چیزی باشه واقعا یعنی باید سرشو زیر برف کنه؟که زندگیش بهم نریزه؟

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

کاش این کار رو نمیکردیبیخبری و خوش خبری

من با این حد از شکاک بودن مخالفم ولی اسی شاید چیزی دیده که اینجوری مشکوک شده و دست به همچین کاری زده ولی شما اگه جای مرد و زنه برعکس میشد بازم همینو میگفتین؟مرده میگف بی خبری خوش خبریه بابا ولکن به زنم شک دارم مهم نیس بذار سرمو بکنم زیر برف؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

من با این حد از شکاک بودن مخالفم ولی اسی شاید چیزی دیده که اینجوری مشکوک شده و دست به همچین کاری زده ...

چون چند مورد شک کردم و به روش آوردم و ملی بهم ریختم و بی نتیجه شد میگم ول کن بیخبری و خوش خبری

چون چند مورد شک کردم و به روش آوردم و ملی بهم ریختم و بی نتیجه شد میگم ول کن بیخبری و خوش خبری

خب شاید شرایط مثل هم نباشه ینفر مجبوره بسازه با خیانت و هرچی دیگه و شرایط طلاق نداشته باشه بگه چیزی ندونم بهتره ولی ینفر دیگه نتونه بسازه با این موارد

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋