2777
2789
من شنيدم تازه ميگن يه دكتره از روي مژه ميفهمه دوستمم از رومژه ها و طرز چشماش دكتر گفته بود بارداري

چه جالب شاید هم نصف سال رو من باردارم فقط قبل اینکه بفهمم میوفته😂البته ما ۵ ساله بچه دار نمیشیم 

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخيييييي دلگرم شدم اخه همش ميبينم مژه هام اونجوري نيس ميگم اين ماهم باردار نيستم

اصن به این حرفا توجه نکن

بدن هرکی هم یجوره

حتی اگه دکترت یه چیزی گفت تا وقتی که مطمئن نشدی نگرانی به خودت راه نده

خدایا شکرت ...  
اصن به این حرفا توجه نکن بدن هرکی هم یجوره حتی اگه دکترت یه چیزی گفت تا وقتی که مطمئن نشدی نگرانی ...

چقدر دلگرمي ميدي....چندروز ديگه موعدمه خداكنه باردار باشم

خخخخخخخخ ايشالاكه جفتمونم مادرميشيم

ان شالله🙏

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
چقدر دلگرمي ميدي....چندروز ديگه موعدمه خداكنه باردار باشم

اولین بار که رفتم تست رو نشون دکتر بدم

ی خانمی نگا کرد گفت وای چقد رقمش بالاس احتمال داره دوقلو باشه منم خندیدم

گفت برا من کمتر ازین بود خیلی استرس کشیدم اما شوهرش مرد خوبی بود گفت اتفاقا اینجوری بهتره

منم گفتم هرچی خدا بخواد دوقلو هم باشه دیگ شده چه بهتر

برا خانم باردار استرس و فشار روحی سمه رو نی نی هم تاثیر بد داره.

ایشالا.علایمشو نداری؟

خدایا شکرت ...  
اولین بار که رفتم تست رو نشون دکتر بدم ی خانمی نگا کرد گفت وای چقد رقمش بالاس احتمال داره دوقلو باش ...

نههههه فقط كمر درد دارم امروز روز ٢٦سيكلم ٣٠روزس ديروز بعد رابطه روم به ديوار ٣قطره خون ديدم گاهيم دل درد پريودي دارم.شمانينيت دو قلوهست؟من عاشق دوقلوم خداكنه نيني منم دوقلو باشه

ميشه از ته دل برا من دعاكني؟تو دو نفسه اي دعلت ميگيره به خدا بگوخسته شدم

این روزا همش از خدا میخوام که هیشکی رو منتظر نذاره

ایشالا شمام خبر خوش بارداریتو به همین زودی بشنوی عزیزم☺

خدایا شکرت ...  
این روزا همش از خدا میخوام که هیشکی رو منتظر نذاره ایشالا شمام خبر خوش بارداریتو به همین زودی بشنوی ...

خداااا از دهنت بشنوه....خواهري الان ماهي و ماست خوردم دوتا سردي دلپيچه گرفتم ولي همسرم چيزيش نيس ميشع از بارداري باشه؟؟؟؟

مگه میپاشه تو چشممون که  مژه هامون بچسبه به هم؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍