2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی طولانی نوشتی همه رو نخوندم

جواب عنوان رو میدم

اصلا و ابدا

اختلاف سنی زیاد فاجعه است

و یه سوال تو ۷ سال نامزد بودی؟۷ سال؟خوب چرا ازدواج نکردی یا جدا نشدید

۷ سال خیلیه چطور اینقدر بلاتکلیف بودید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

والا من خواستگار پسر سفیر داشتم تازه ۵سال ازم بزرگتر بود قبول نکردم همه چیز پول نیست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

یه سوال چرا بالای امضات انگار حامله ای و نوشته  چهار هفته و شیش روز به تولد بچت باقی مونده؟😂چجوری نامزد بودی و حامله ای؟ نمیفهمم الکی اون بارداری رو فعال کردی؟

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

شرایطتت خوب نیست بمونی بازم اذیتی حالا اوکی بده فقط بگو خیلی خصوصی بمونه خدا بزرگه تا یکسال بعد شاید یه موردی جور شد برات

ولی مورد خوبیه حیف اختلاف سنیتون زیاده و معمولا آقا زاده ها رسوایی هاشونم زیاده منکه بودم اوکی میدادم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

راجب ازدواجت هم نمیدونم اگر واقعا از همه نظر اوکی باشه و اخلاقش هم خوب باشه پس سن بی معنیه و قبول کن باید اخلاقش رو بشناسی دیگه خود دانی ببین با دلت میشینه یا نه از فکر اون مرحومم بیا بیرون تا سال آینده دیگه داغت کم میشه

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

این ها کلا پرستو کار می کنند تا پیر پسر شدند زن میگیرند سوال دوم نامزد تو اگه تو جنگ اخیر شهید شده ه ...

خدا نکشتت خندم گرفت🤣🤣🤣🤣

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

میره انگلیس‌؟میشه منم بیام؟لگد به بختت نزن دختر کیس خوبیه

والا بوخودا

شماده شو بده هم خودش راحت بشه هم بقیه به نون و نوایی برسن😂😂😂

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

ینی از ۱۵_۱۴سالگی نامزد بودی؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

آفرین بهت که اینقدر وفاداری. دختر موردعلاقم بعد 4سال  رفتم سربازی. سریع با یکی دیگه وارد رابطه شد. دختر خوب و سربه زیر و ساکتی بود. نمیدونم چرا همچین کاری کرد. به هر حال 3سال گذشته ولی من هنوز وارد رابطه نشدم و خواستگاری نرفتم.   

والا بوخوداشماده شو بده هم خودش راحت بشه هم بقیه به نون و نوایی برسن😂😂😂

اصلا هم به خاطر پول و موقعیت و انگلیس رفتنش نمیخوایم😂🤭

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙