2777
2789
عنوان

میشه نظرتون بگید

50 بازدید | 13 پست

سلام بنظرتون مردی که میاد پیشت گاهی میگه منکه شام خوردم تو میخای بخرم یا بخور.  یا اکثرا چونه میزنه فاکتورها نگاه میکنه اگر بگی چیزی میخام بخرم میگه بعدا از جای قیمت مناسب خودم میگیرم برات نگیر،یا قیمت میپرسه ،چونه میزنه حتی با تاکسی

چندبار رستوران خوب برده بقیه ساندویچ و حتی ارزونی

میره سوپر میاد یهو با یه دونه کره...

مثلا هربار مانع خرید میشه.که گرونه اینجا فلانجا سه تاش اینقدره

اگر بگی گرسنمه بیرون چیزی بخوریم میگه میریم خونه فلانچیز گرم میکنیم مبخوریم منکه سیرم دیر ناهار خوردم.

اما نهایتا میبره با یه چیزی سرتهش جمع میکنه.

خودش اگر غذا باشه بخور اشتهاداره.

از جانب من بنظرم متوقع،

گاها سوپر حساب میکنه گاها خریدهای ریز

اما کادو معمولی اونم مناسبتها.

گل میگیره اما ارزون .

گاهی هم غذا خوب میگیره.

ما هدفمون ازدواجه.

مهربون و ادم خوبیه

این اخلاقها داره فکرم مشغول میکنه چشمم روی خوبیها ببندم..

ذهنم درگیر شده

بارها گفتم مثال زدم 

گفتم درست نیست فلان رفتار

میگه یا اره درست میگی

یا من سبک خرید و خرج کردنمه

یا منظوری نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا خونشون مهمون امده بک بسته چای دمی گذاشتن نو.

برگشت دید گفت ولی چاییه رو هم خوردن تموم کردن. یا خوراکی میخای برداری میگه اینم میخای؟

پفک میخوری؟

یا اینو نگیر خوب نیست من خوردم

چیزی نداره!

و ل کن بابا ا ین فر دا هی کولر هم خا موش می کنه

نمیدونم کنس حسابگره خسیس چیه

برای کولر و موارد مربوط بخودش خوبه

من میرم خونشون یخچالش خالی عین یخچال هتل ها!

میگه اخه همیشه فلانجا هستم چیزی نمیخورم خراب میشه

بعد میگم انگار نگفتم مثال میزنم یا علنی میگم.

واقعا ادم گنده خجالت نمیکشه

فقط ظاهر درست میکنه.

از چشم خودش داره میندازه

نمیدونم این موارد دلیل میشه بهش بیشتر فکر کنم یا نه فکرم خراب کرده

این رفتارهایی که توصیف کردی، نشون میده که طرف خیلی اهل حساب کتاب و مراقب هزینه‌هاست. ممکنه به این شکل بخواد پول‌هاشو بهتر مدیریت کنه یا شاید هم یه کم بخیل باشه. ممکنه واقعا آدم مهربونی باشه، ولی این نوع رفتار ممکنه یه علامت از نداشتن توجه کافی به خواسته‌های تو باشه. اگر براش مهم بودی، باید بیشتر به راحتی و راحت بودن تو توجه میکرد.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!