2777
2789

سلام خانمها امروز جواب قند سه ساعته رو گرفتم .

ناشتا91 نرمال زیر 100

یک ساعته191 نرمال زیر 180 

دو ساعته172 نرمال زیر 155 

سه ساعته116 نرمال زیر 140 

آیا با توجه به اینکه دو تاش بالاست دیابتی محسوب می شم ؟ 

آیا می تونم با رژیم و ورزش پایین بيارمش ؟

آیا کسی شرایط مشابه داشته؟ 

رو چنینم اثر بدی نداشته باشه😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دیابت بارداری دارم نگران نباش با قرص درست میشه من از هفته ۲۴گرفتارش شدم قند گلوکوزم ۱ ساعت بعد۱۴۳ بود .....الان گاهی وقتا ناشتا ۸۰ تا ۹۰ هست ۲ ساعت بعد صبحانه ۱۴۵ .که متفرمین میخورم برا ناهار هم متفرمین میخورم و همچنین برا شامالبته از من قند بعد صبحانه ام زیاد بود ....نون سنگک بخوره ...غذا های چرب نخور قندی جاتم کلا حذف کن

یعنی با ورزش و رژیم تنها کنترل نمیشه ؟ آخه نمی خواستم دارو بخورم. خیلی نگرانم.خیلی می ترسم

منم دیابت بارداری دارم اگر اراده داشته باشی با یه رژیم معنولی و تحرک و زیاد کردن وعده های غذایی و کم حجم کردن خوراکت حتما پایین میاد ولی حتما یه متخصص برو. من با رژیم کنارل بودم تا دکترم واسه ریسک زایمان زودرسم بهم آمپول پرولوتون داد که قندامو زیاد بالا می برد الان چند روز انسولین مصرف میکنم از اون چیزی که فکر می کردم خیلی راحتتره دارم فکر میکنم الکی خودمو زجر دادم و خودمو از خوردن چیزهای خوشمزه محروم کردم

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
شما چند بود قندهات ؟

با رژیم کاملا کنترل بودم خیلی کم پیش می اومد گاهی تو هفته یکی دو بار پیش می اومد قند دو ساعت بعد از غذام بالای 130 باشه ولی با تزریق آمپولها با رژیم خیلی سختم همه اش بالای 170 بود که مجبور شدم انسولین بگیرم

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.