من به بی حسی دندون پزشکی حساس بودم ولی برا سز مشکلی پیدا نکردم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا منم حساسیت دارم برا زایمان اولم حالم بد شد دکتر بیهوشی میگه باید بیهوش بشی. شما به دکتر بیهوشی ...
بله تو پرونده نوشتن
زایمان اپل بیهوشی کامل بودم
زایمان دوم بی حسی از کم
هر دو رو خوب بودم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
چطور با وجود حساسیت بیحست کردن دکتر بیهوشی من میگه نمیشه دیگه بیحس از کمر بشی به لیدوکایین حساسی. خ ...
نمیدونم عزیزم من جزئیات رو نپرسیدم یادم قبل تزریق هم بالاسری پرسید دکتر
و گفت چه علائمی بهت دست میده گفتم
دیگه دکتر چیکار کرد و چی زد نمیدونم
مرسی ممنون عزیزم. برام دعا کن چند روز دیگه موقه عملمه خیلی اشوبم
الهی که بخیر بگذره