2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه احتمالا مجردی 

یا اگر متاهل هستی همسرت گیر نمیده

من خودمم اهل موی کوتاه نیستم ولی همسرم هم حساسه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم موهام تا روی باسنمه میخوام برم تا شونه کوتاه کنم اما دلم نمیاد امروز و فردا میکنم

ماشالله

موی لخت یا فر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

قربونت موخوره زدن موهام ی جوری شدن

اوهوم

کاش موخوره وجود نداشت اصلا

خوبه احتمالا مجردی یا اگر متاهل هستی همسرت گیر نمیدهمن خودمم اهل موی کوتاه نیستم ولی همسرم هم حساسه

دقیقااا 

مجردم ولی دو سه ماهی زمان برد رضایت خانواده رو جلب کنم

همین الانشم برادرم میگه نزن حیفه طول میکشه بلند بشه...

دقیقااا مجردم ولی دو سه ماهی زمان برد رضایت خانواده رو جلب کنمهمین الانشم برادرم میگه نزن حیفه طول م ...

داداشت 😐 مردها اصلا عجیب روی بلندی مو حساسن 😐 

داداشت 😐 مردها اصلا عجیب روی بلندی مو حساسن 😐

بله داداشم😂 تازه آدمی که انقدر با احساس به نظر نمیرسه ولی واقعا با احساسیش رو سر موهام میفهمم. دفعه پیشم میگفت نزن موهات قشنگه‌ بعد که زدم از سرکار اومد خونه شوکه شد 😁

بله داداشم😂 تازه آدمی که انقدر با احساس به نظر نمیرسه ولی واقعا با احساسیش رو سر موهام میفهمم. دفعه ...

دقیقا آره بهشون نمیاد 😂 من اوایل هر بار سر آرایشگاه رفتن باید کلی توضیح می دادم و شرط و شروط داشتیم

آدم گیر یا کنترل گری نیست ولی حتی زمان دوستی این بحث رو داشتیم

الان دیگه میدونه خودمم کوتاه نمیکنم ولی بازم هر بار میگه در حد موخوره گیری میری، میگم آره 😁

اوخییییی😍😍😍من هنوز با کسی هم نیستم ایشالا کنار میاد😂

کنار اومدن که مجبورن 😁 منم چند بار رفتم و آرایشگر بیشتر از حدی که بهش گفتم کوتاه کرده، دیگه پیش میاد اینطوری 

یه وقتایی هم جلوش اداشو درآوردم که ناراحت شدم‌زیاد کوتاه کرده وگرنه خودمم راضی بودم .... کلا نمیذارم نه خیلی بلند بشه نه خیلی کوتاه