2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم دلم میخاد بمیرم

208 بازدید | 41 پست

من ۱۴۰۳ باید دیپلم میگرفتم نشد ۶تا تجدیدی داشتم ۴تا تک کردم    ۲تا امتحان دادم  یکشون ریاضی نشد تک مادش کنم ضهیفم نشد قبولشم الان ۳بار امتحان میدم  الان بازم افتادم نمیدونم چکار کنم خسته شدم از خودم حرف بقیه ریاضیم ضعیف خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویدیو نهایی کرمی رو ببین برای ریاضی

تک تک سوالهای کتاب رو حل کن

از کتاب کمک درسی هم استفاده کن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ویدیو نهایی کرمی رو ببین برای ریاضیتک تک سوالهای کتاب رو حل کناز کتاب کمک درسی هم استفاده کن

خیلی ریاضی ضعیف کلاس زیاد نمیفهم بزور همیشه پاس میشم در حد ۱۰ و۱۲ کجا میتونم ببینم ؟ 

خیلی ریاضی ضعیف کلاس زیاد نمیفهم بزور همیشه پاس میشم در حد ۱۰ و۱۲ کجا میتونم ببینم ؟

تو تلگرام سرچ کن

تا شهریور وقت داری دوباره آزمون بدی؟

هر روز کار کن قبول میشی بابا

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

از پایه ضعیفی 

از پایه چندسال قبل شروع کن قشنگ بشینه تو مغزت 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

تو تلگرام سرچ کنتا شهریور وقت داری دوباره آزمون بدی؟هر روز کار کن قبول میشی بابا

من باید ۱۴۰۳ دیپلم میگرفتم  نشد ۴تا تک ماد زدم ریاضی ۲تا موند فلسفه دی قبول شدم ریاضی نشدم خرداد دادم نشدم موندم   خسته ام ارع گلم باید بعدم

انسانیم کتاب میخوندم جرزوه کلاس فیلم خیلی ریاضیم ضعیف ۳و۴ساعت

تو یک سال هر روز روزی سه الی ۴ ساعت زمان گذاشتی فقط برای ریاضی !؟ 

تو هر جمله دو بار داری میگی ریاضی ضعیفه 

بعدشم الان تک ماده شده از صفر 

....