چون توی باشگاه ورزش که میکنم یا دو که میرم کف پاهام خیلی درد میگیره به زور ورزش میکنم نمیدونم چرا اصلا نمیتونم بدوم مربی بهم میگه بدو ولی چون کف پام خیلی درد میگیره بینش همش استراحت میکنم نمیدونم علتش چیه البته وزنم هم خیلی بالاست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوایل سخته جسم در وضعیت جدید قرار میگیره و یک نوع شوک هست براش به مرور عادت میکنید
رژیم غذایی هم داشته باشید در کنارش بسنده نکنید تنها به ورزش
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
کلا ورزش هایی که به کف پا فشار میاره مثل پروانه یا درجا زدن و اینارو اصلا نمیتونم انجام بدم
منم ی مدت کف پام درد میکرد خصوصا یکم بیشتر سرپا میبودم تا دیگ رفتم دکتر عکس گرفتن جفت پام خارپاشنه زده خیلی درد بدیه ببین اگه درد کف پاهات طولانی شده ی دکتر برو
برای تویی که اضافه وزن داری اصلاا دویدن پدر زانوهاتو در میاره باید ورزش درجا بری مثل پیلاتس
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏