2777
2789
عنوان

واییییی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 26 پست
نه اگه ساعت مطالعه ات بالا هست به راحتی میشه فقط یکم با دید باز درس بخون بعدا پشیمون نشی نخوای سرسری ...

وایی گیج شدممم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم قطعا میشه،با برنامه راهبردی جلو برو و پیوسته بخون،ازت خواهش میکنم اگه قصد قبولی توی سال او ...

چکار کنم واقعا هی اهمال کارم هی میگم از شنبه

میترسم نتونم تا آخر تابستون جمع کنم خستم

جدی بیا از این شنبه شروع کنیمممم دیرهههععععع🤦🏼‍♀️

دقیقا

وای بهش فک میکنم استرس و تپش قلب میگیرمممم

خیلی دیرهههه؟ :))) 

دقیقاوای بهش فک میکنم استرس و تپش قلب میگیرممممخیلی دیرهههه؟ :)))

اینقدر دیرم نیس 

ولییی نجنبیم بیچاره میشیممم 

اینقدر آدم گشادیم امروز میخواستم صبح زود بلند شم 

دیدم ساعت ۱۰ 

گفتم بهت دیگه یک پایه و دوازدهم تا مهر از مهر تا بهمن پایه دیگر و دوازدهم بعدشم مرور

درسته ولی بخاطر مدرسم و امتحاناش و کارایی که میریزن سرمون و توقعاتشون میگم کاش برسم تا شهریور دوتا پایه رو ببندم

تا مهر یازدهم و دوازدهم رو هندل کنم خوب بعد از مهر به بعد دهم و دوازدهم؟! :) 

اینقدر دیرم نیس ولییی نجنبیم بیچاره میشیممم اینقدر آدم گشادیم امروز میخواستم صبح زود بلند شم دیدم سا ...

ایشالا از شنبه😭

درسته ولی بخاطر مدرسم و امتحاناش و کارایی که میریزن سرمون و توقعاتشون میگم کاش برسم تا شهریور دوتا پ ...

بله 

نکن اینکارو. منم میخاستم هم دهم هم دوازدهم ببندم نمیشه 

اگرم بشه درست حسابی نمیتونی ببندی

از این جا مونده ازونجا رونده میشی 

بله نکن اینکارو. منم میخاستم هم دهم هم دوازدهم ببندم نمیشه اگرم بشه درست حسابی نمیتونی ببندیاز این ج ...

وای هی میگم از شنبهه

دعا کن برام:))) 

چکار کنم واقعا هی اهمال کارم هی میگم از شنبهمیترسم نتونم تا آخر تابستون جمع کنم خستم

به مشاور مراجعه کن اگر اهمال کاری ،قطعا از بین میره به مرور

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز