2777
2789
عنوان

اسمم به نظرتون قشنگه بهم میاد

64 بازدید | 17 پست

تک فرزند خانواده 

میگن خوشگلم مخصوصا چشمام خیلییی قشنگه.گل سرسبد فامیل و آشناها چون همه خیلی دوستم دارن.

توی دانشگاه آزاد دو رشته ای بودم  چون معدلم بالا بود و میتونستم از این قابلیت مشروط استفاده کنم کارشناسی میکروبیولوژی و روانشناسی عمومی خوندم.لیسانس به پزشکی آمون دادم(آیلتس ۶.۵ داشتم و... راه مناسبی بود برام و گوشه ذهنم بود،جدی شد برام بعد از گرفتن کارشناسی و موفق هم شدم)  پزشکی دانشگاه تهران ورود کردم از ترم سوم.و الان ترم سه رو تموم کرده ام.

خیلی خیلی اهل مطالعه ام و تفریح مورد علاقه ام کتاب خریدن و کتاب خوندنه.ویالن میزنم ولی خیلییییی مبتدی ام)هنوز اصلا درست نمی نوازم و حسرتم اینه که بتونم سریع تر نوازندگی ویالن رو شروع کنم).

موهای فرفری مشکی جزو استایل همیشه امه و عوض نمی کنم طبیعت موهامو و خیلی دوستشون دارم،استایلمم خیلی زنانه است و بیشتر استایل هام دامن و پیراهن و دخترونه است.دیگهههه اینکه همیشه عطر گل یاس میزنم و عاشق بوی زنانه و شیرینش هستم.

به این دخترمون که من باشم با این سن ۲۴ سال چه اسمی میخوره؟اسم خودم بهم میاد؟ ولی احساس میکنم اگه یه اسم قدیمی مثل پریناز یا پریزاد  و کلا اینجور اسما داشتم به کاراکترم بیشتر می اومد ولی راضی ام از اسمم هم .

خلاصه که اینجووووری،شما برای این دختر اسم بزارید😅

وای راستی از قلم انداختم،من خیلیییی زود ازدواج کردم بیست سالگیم و الان متاهلم ولی خیلی دخملونه ام و ازدواج هیچ تاثیری روی این بعد شخصیتم نزاشته.😁

خدا هست✨️

رقیه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا پسرت رو برات نگه داره دخترررر

فدات  عزیزم شوخی بود گفتم رقیه هاااا😅

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

واقعنی اسمت طنازه؟؟؟

فدات عزیزم شوخی بود گفتم رقیه هاااا😅

میدونم😁

خیلی باحالی قشنگ آدم از پشت گوشی حس می کنه چقدر ادم "cool" هستی. خصوصا پسرت فکر کنم خیلی کیف کنه که مامان به این باحالی داره.😁

خدا هست✨️

میدونم😁خیلی باحالی قشنگ آدم از پشت گوشی حس می کنه چقدر ادم "cool" هستی. خصوصا پسرت فکر کنم خیلی کیف ...

فدات گلی 😃😃من دوتا پسر دارم ۱۶ و۱۰ ساله 

اره بابا به جون خودم،به جون مامان بابام😂چرا هیچکس اینجا باور نمیکنه اسمم طنااازه😁

خیلی نازه اسمت باتوجه به توصیفاتت خیلیم بهت میاد من دوست داشتم دختر داشتم اسمشو تایما میذاشتم 😅

فدات گلی 😃😃من دوتا پسر دارم ۱۶ و۱۰ ساله

وای خدایا🥹 خدا برات نگه داره...

حس باحالیه برای یه زن  دو تا پسر داشتن. ایشالا خدا موفق و عاقبت به خیرشون کنه خودتم مامان شاد و خوشبختی باشی.

خدا هست✨️