تک فرزند خانواده
میگن خوشگلم مخصوصا چشمام خیلییی قشنگه.گل سرسبد فامیل و آشناها چون همه خیلی دوستم دارن.
توی دانشگاه آزاد دو رشته ای بودم چون معدلم بالا بود و میتونستم از این قابلیت مشروط استفاده کنم کارشناسی میکروبیولوژی و روانشناسی عمومی خوندم.لیسانس به پزشکی آمون دادم(آیلتس ۶.۵ داشتم و... راه مناسبی بود برام و گوشه ذهنم بود،جدی شد برام بعد از گرفتن کارشناسی و موفق هم شدم) پزشکی دانشگاه تهران ورود کردم از ترم سوم.و الان ترم سه رو تموم کرده ام.
خیلی خیلی اهل مطالعه ام و تفریح مورد علاقه ام کتاب خریدن و کتاب خوندنه.ویالن میزنم ولی خیلییییی مبتدی ام)هنوز اصلا درست نمی نوازم و حسرتم اینه که بتونم سریع تر نوازندگی ویالن رو شروع کنم).
موهای فرفری مشکی جزو استایل همیشه امه و عوض نمی کنم طبیعت موهامو و خیلی دوستشون دارم،استایلمم خیلی زنانه است و بیشتر استایل هام دامن و پیراهن و دخترونه است.دیگهههه اینکه همیشه عطر گل یاس میزنم و عاشق بوی زنانه و شیرینش هستم.
به این دخترمون که من باشم با این سن ۲۴ سال چه اسمی میخوره؟اسم خودم بهم میاد؟ ولی احساس میکنم اگه یه اسم قدیمی مثل پریناز یا پریزاد و کلا اینجور اسما داشتم به کاراکترم بیشتر می اومد ولی راضی ام از اسمم هم .
خلاصه که اینجووووری،شما برای این دختر اسم بزارید😅
وای راستی از قلم انداختم،من خیلیییی زود ازدواج کردم بیست سالگیم و الان متاهلم ولی خیلی دخملونه ام و ازدواج هیچ تاثیری روی این بعد شخصیتم نزاشته.😁