2777
2789
عنوان

بزرگترین گندی که زدین

267 بازدید | 17 پست

من خب راستش خیلی گند میزنم ولی خب اول شما بگین ببینم اوضاع من بدتر از شماس یا نه

بگذشت و چه گویم که چه بر من گذشت..(والله إني أحبه كثيرًا)🥺❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه تیزهوشان درس خوندم و هوش و استعداد بالایی داشتم و سال اولم کنکور دادم با رتبه عالی جن زده شدم نرفتم دانشگاه درسمو کلا ول کردم الان مثه سگ پشیمونم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

کل پس انداز مخفیم تو کارت سپه بود بعد سیم کارتم بنامم نبود بانکم میگف باید این سیم کارتت بنامت باشه نکردم برم یسیم کارت بگیرم شوهرمو گفتم سیمکارتو بنامم کرد رفتم بانک شوهرم اومد توبانک کل سرمایم به فنا رفت خیلی خرم خیلی،اماانگار همه چیز یجور چیده شده بود من نابود شم

با اینکه تیزهوشان درس خوندم و هوش و استعداد بالایی داشتم و سال اولم کنکور دادم با رتبه عالی جن زده ش ...

این عادیه بابا خیلیا اینجورین

گندی ک میتونم بگم واقعا ریدم اینه که لاک ریختم رو فرشی ک رنگش کرمه و لاک هم قرمز بود تا گند بعدی خدا ...

به به 🤣🤣من که رنگ و گواش رو میریختم رو فرش سفید

کل پس انداز مخفیم تو کارت سپه بود بعد سیم کارتم بنامم نبود بانکم میگف باید این سیم کارتت بنامت باشه ...

وای وای وای من بودم الان خودمو کشته بودمااا