2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تو حرف زدن و رفتارت جذبه و اقتدار نداری 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

هیچوقت از کسی یا حرفاش تقلید نکن همیشه خودت فکر کن دقت کن .

هر کی هر چی گفت زود باور نباش یا سریع گوش نده از عقل خودت استفاده کن 

گول حرفای ادمارو نخور 

الان کاربری تاپیک‌زده بود که ینفر دیگه بهش گفته بود .فکر کنم تورو خدا افریده برای خدمت به انسانهای دیگه ،خب مشخصه این ادم قصدش خر کردن و سواستفادس باید سریع جواب بدی منم در مورد تو همین فکرو میکنم 

زنی نباش با حرف و زبونبازی خر بشی 

خودت فکر کن هدف‌حرفای دیگرانو تشخیص بده 

یا کسی بهت گفت هر کاری میکنی برای خدا بکن بی توقع باش ، بهش بگو خب توام برای من کارهایی انجام بده بی توقع و در راه خدا بی چشمداشت یطرفه برای من کارهایی انجام بده چندین سال به نصحیتت عمل کن منم یادبگیرم 

یکی‌از دوستای شوهرم هر جا میرسه به مردای متاهل میگه فقط پدر مادر زن‌چیه پدر مادرتو بچسب از مدل حرفا 

درصورتی که خودش ی شهر دیگس پدر مادرش شهر دیگه حتی ماهها سرشون نمیزنه 

فقط شعار میده .  وقتی شوهرم ازش پرسید هدفت چیه خودت به حرفات عمل نمیکنی به شوهرم گفت مردم با این حرفا خر میشن هر چی از این حرفا بزنی احترام ادم بالا میره. حتی خودت بهش عمل نکنی