2777
2789

متاسفانه اکثر مردم رو در رو باهات خوبن ولی پشت سر... 

امسال عید دیدنی به اصرار رفتم خونه داییم گیر دادن که حتما و باید اینجا بمونی، یه روز موندم، یکم باهاشون درد دل کردم رفتن گذاشتن کف دست کل فامیل!! بماند که چقدر تو اون دو روز بهم تیکه انداختن و کنایه زدن با اینکه خودشون گفتن بمون 

وقتی رفته بودیم تهران هم دو روز خونه عمم موندیم (اون وقتی اومد شهر ما ده روز خونمون بود با عموم) 

بهمون میگفت من رو پتو هام حساسم فقط از یکی استفاده کنین، با اینکه پولداره میوه هاشو قایم کرد و... عمومم وقتی بابام بخاطر بیماریش رفته بود تهران فقط گذاشت ی روز خونه شون بمونه درحالی ک پارسال دو هفته خونمون موند با زن و بچه هاش چقد ک اذیتمون نکردن!!! 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

یچیزیو از من داشته باش

ساده نباش هییییچوقتتتت با فامیل راجب هیچی درد دل نکن جزئیات زندگیتم نگو

هیچوقت

حتی اگه دلت داشت میترکید

نهایتش با خدا حرف بزن یا بنویس یا اگه خیلی مجبور بودی با یه دوست که فامیل نباشه و قابل اعتماد باشه و تاحدی مطمئن باشی بعدا تو روت نمیزنه و به کسی نمیگه تاحد کمی حرف بزن تاحدی که جای سو استفاده براش نذاری

و اینکه حرف و ظاهر ادمارو نبین، ب جاش ب مفهوم و قصد پشت رفتارهاشون فکر کن

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose

یچیزیو از من داشته باشساده نباش هییییچوقتتتت با فامیل راجب هیچی درد دل نکن جزئیات زندگیتم نگوهیچوقتح ...

درسته خودمم به کسی اعتماد نمیکنم که حرف دلمو بهش بزنم... ولی اون شب بحثش پیش اومد منم فکر نمیکردم به کسی بگن اما درس عبرت شد:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته خودمم به کسی اعتماد نمیکنم که حرف دلمو بهش بزنم... ولی اون شب بحثش پیش اومد منم فکر نمیکردم به ...

بحثم پیش اومد بازم چیزی نگو

ببین کلا فامیل عالی هم که باشه نباید بهش اعتماد کنی.. چون ممکنه واقعنم ادم خوبی باشه ولی بجثی چیزی پیش بیاد و مجبور باشه برا تبرئه خودش یه کار اشتباه انجام بده و از حرفای تو استفاده کنه و...

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose

بحثم پیش اومد بازم چیزی نگوببین کلا فامیل عالی هم که باشه نباید بهش اعتماد کنی.. چون ممکنه واقعنم اد ...

درسته