2777
2789
عنوان

تو عشق ابدی باهم رابطه دارن ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اونوقت ؟کلیپای مجریای اینترنشنال رو ندیدین؟

شما از دنیا خیلی عقبی

و هنوز خبر نداری تمام اون کلیپ هایی که بهش استناد کردی با هوش مصنوعی ساخته شده چون شاید هیچ وقت کلیپ هایی که با هوش مصنوعی ساخته شده رو توی عمرت ندیدی

با یه عکس سه در چهار از خودت میشه … ساخت 

اگه نمیدونستی بدون🙃

و حتی از خودت نپرسیدی اون منبعی که پخش کرده چی رو هک کرده بود؟ سامانه ارتباطی شبکه رو

چرا باید فیلم ها اونجا باشه🙃 نپرسیدی چون میخواستی همین قضاوت رو کنی چه به درست چه به غلط

میدونی چرا گفتم جات باشم؟

چون هرچیزیو ساده قبول میکنی سطحی نگاه میکنی و قضاوت میکنی و یک بار هم نمیپرسی از خودت مطمئنم همینجوریه که من فکر میکنم؟

و در نتیجه زندگی اسونی داری

نه شما اونجا بودی ترانه و اون پسر جلوی دوربین اینکار را رو میکنن پشت دوربین چه خبره طناز جلو دوربین ...

شما هم زندگی ساده ای داری

خوش به حالتون

کاش منم عین شما بودم

هرچی میدیدم روی همون نظر میدادم بدون یه لحظه فکر کردن

شما هم زندگی ساده ای داریخوش به حالتونکاش منم عین شما بودمهرچی میدیدم روی همون نظر میدادم بدون یه لح ...

شخصیتی که هزاران بار اعتراف کرده با پسرهای بالاتر از خودش رابطه داشته و بارها به این افتخار کرده قطعا رابطه جنسی و یا غیر اخلاقی داشته عزیزم 

من جای هیچکسی نیستم و نمیخوام بگم الم بلم اینقدر در زندگی خودم حفره و مشکل هست که اصلا برای ایراد گرفتن از بقیه حوصله ای ندارم ولی این حرف رو با استناد به گفته ها و رفتارشون میشه دید این با زود قضاوت کردن تومنی صدنار توفیر داره گاهی وقتها هم باید زود به نتیجه برسی تا اینکه بگی منکه چیزی ندیدم قضاوت نکنم و فلان چون آدم ساده ای  به نظر میرسی

شخصیتی که هزاران بار اعتراف کرده با پسرهای بالاتر از خودش رابطه داشته و بارها به این افتخار کرده قطع ...

اون برنامه نسخه عربی و ترکیش هم ساخته شده

و کارگردان و روند برنامه یکی هست

نه عرب ها نه ترک ها هم ادم های اوپن مایندی نیستن

و الان دو نفر که توی نسخه ترکی با هم اشنا شدن ازدواج کردن

اولا که اصلا به من و تو ربطی نداره رابطه دارن یا ندارن

شما خوشت نمیاد برنامه رو نگاه نکن

دوما با استناد به ازدواج همون دو نفر و اینکه این چیزا هنوز جا نیفتاده کاملا 

احتمال اینکه اونجا با هم رابطه داشته باشن نزدیک صفره

و سازنده برنامه هم میگه دختر ها جدا و پسر ها جدان

و بارها توی قسمت های مختلف در مورد دعواهایی که توی اتاق دخترا شده داشتن حرف میزدن

حالا شما دوست داری بگی اونا رابطه داشتن

پس چشمتو روی همه چی میبندی و فقط میگی اره من مطمئنم اونا رابطه داشتن

توی بقیه مسائل هم احتمالا همینطوری بدون در نظر گرفتن هیچی نظر خودتو اعمال میکنی 

خب این واسه زندگی خودت خوبه

ولی بقیه رو ازار میدی

اون برنامه نسخه عربی و ترکیش هم ساخته شدهو کارگردان و روند برنامه یکی هستنه عرب ها نه ترک ها هم ادم ...

نمیدونم شاید رابطه جنسی نداشته باشن🤷‍♂️

ولی رابطه خارج از عرف و پوچ و بی هدف و غیر اخلاقی زیاد داشتن 

یکی این روز با اونه دو ساعت بعد میگه نه این خوب نیست اون یکی بهتر بود و فلان 

اینو که قبول داری وجدانا 

اینو دیگه نمیتونی منکر بشی چون خودمون داریم میبینیم 

حالا مابقی رو حدس می‌زنم کلا درست درمون نیستن 

در ضمن هیچکدوم از اونها کار درست و شرافتمندانه ای انجام نمیدن و به نوعی آدمهای مناسبی نیستن چه رابطه جنسی داشته باشن یا نه 

آره حرفت درسته در مشکلات زندگی نباید کسی رو راحت قضاوت کرد.