2777
2789
عنوان

آدم تا چه حد خسیس

90 بازدید | 4 پست

خواهرمو میگم واقعا گدا صفته ، داره ها ولی سگ زندگی رو میکنه ،خونش رفته بودیم دو هفته پیش با اطلاع نه سر زده کلا یه دیس ماکارونی صدفی با سویا بدون هیچی آورد برای ۸ نفر ، یک ماه پیش من مشکل شدید مالی داشتم با همسرم بحث و دعوا بدون پول رفتم شهرم مشهد، انقد رو زدم بهش ۴۰۰ بهم داد بقیه پول دوست و رفیقام دادن ،الان پیام‌ داده ۴۰۰ بهم برگردون لازم دارم ،در صورتیکه کمر من شدید چند روزه گرفته نمیتونم حرکت کنم همرا بانکم ندارم ولی دوستام که صد پشت غریبه یبار نگفتن ، تازه اونا ۲ تومن ،یکیشم ۳ تومن برام زد گفت لازمت میشه من احمق کاش از اول رو نمیزدم ۴۰۰ تومنشو نمیگرفتم گفتم خواهرمه بزار اول بع اون بگم بعد غریبه ها تو یه شهریم 

عزیزم حق داری ناراحت باشی ها ولی اینکه وضع مالیشون خوبه دلیل نیست همیشه تو دست و بالشون پول باشه و اون هم حرف بدی نزده بعد یک ماه پولش را میخواد ، شما خودت باید قبل از اینکه کسی بهت بگه پول را برگردونی .....

ادم نمیدونه پول بده ی جور پول هم نده ی جور ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حق داری ناراحت باشی ها ولی اینکه وضع مالیشون خوبه دلیل نیست همیشه تو دست و بالشون پول باشه و ا ...

دیگه ۴۰۰ چیه که بخواد من فک کردم همینجوری داده وگرنه میدادم ، دوبرابر ۴۰۰ سوغاتی براش آوردم 

دیگه ۴۰۰ چیه که بخواد من فک کردم همینجوری داده وگرنه میدادم ، دوبرابر ۴۰۰ سوغاتی براش آوردم

اشتباه کردی عزیزم ،یادت باشه تا وقتی به کسی بدهکاری هرچند کم تو بگو ده هزار تومن خرج های اضافی مثل سوغاتی نکنی ...حالام فدای سرت میشه درس عبرت برات ...انشاالله همیشه پرروزی و شاد باشی