فاطمه_گلی۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2876 عنوان نمیدونم لیسانس مو بگیرم بعدش آزمون استخدامی بدم یا بخونم سال دیگه برای فرهنگیان 76 بازدید | 15 پست سال دیگه این موقع میشم ترم ۶ رشته علوم تربیتی...نمیدونم درس خودمو تموم کنم بعدش آزمون استخدامی معلمی بدم یا کنکور بدم برای فرهنگیان 🍓🍒 1404/04/19 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48109 علوم تربیتی دانشگاه دولتی؟اگه پیام نوری میتونی برای کنکور هم بخونی آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
فاطمه_گلی۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2876 عین خواهر منی واقعا سر در گمم از یه ور میگم آزمون استخدامی بدم قبول نشم سنم برای فرهنگیان رد میشه دیگع نمیتونم آزمون فرهنگ هم بدم 🍓🍒
شیرین_نیستم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 4205 درست دیگه آخراشه بنظرم محکم بخون واسع آزمون استخدامی اما اگه اراده و حوصله شو داری و دلت از وقتی که واسه رشته دیگه گذاشتی نمیسوزه کنکور فرهنگیان ولی توجه کن که شرایط کلی تغییر کرده باید یازدهم و دوازدهم امتحان بدی در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️
فاطمه_گلی۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2876 علوم تربیتی دانشگاه دولتی؟اگه پیام نوری میتونی برای کنکور هم بخونی نه آزاد میخونم 🍓🍒
شیرین_نیستم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 4205 نه آزاد میخونم علوم تربیتی دولتی خوندن بهتره بنظرت؟؟ مثلا تو آزمون استخدامی تاثیر داره؟؟ در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️
فاطمه_گلی۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2876 درست دیگه آخراشه بنظرم محکم بخون واسع آزمون استخدامی اما اگه اراده و حوصله شو داری و دلت از وقتی که ... فکر کنم پشت کنکوری ها لازم نیست یازدهم امتحان بدنچرا دلم میسوزه کلی شهریه دادم دلم میخواد مدرکمو بگیرم ولی نگرانم آزمون استخدامی قبول نشم 🍓🍒
فاطمه_گلی۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2876 علوم تربیتی دولتی خوندن بهتره بنظرت؟؟ مثلا تو آزمون استخدامی تاثیر داره؟؟ نه تاثیر نداره فامیل مون آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد خوند قبول شد آزمون استخدامی رو 🍓🍒
فاطمه_گلی۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2876 چکاریه؟بجای کنکور بخون آزمون استخدامی بده نگرانم قبول نشم رقابت بالای 🍓🍒
chichi_2 عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 606 نگرانم قبول نشم رقابت بالای کنکور فرهنگیان هم آسون نیست بعدم دوباره باید بری دانشجو بشی. حوصله داریا. اینهمه آزمون استخدامی شرکت کن زودتر شاغل شو
شیرین_نیستم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 4205 فکر کنم پشت کنکوری ها لازم نیست یازدهم امتحان بدنچرا دلم میسوزه کلی شهریه دادم دلم میخواد مدرکمو بگ ... بنظرم از الان خودتو برا آزمون آماده کن نمونه های سالهای قبل تا آشنا بشی رقابت واسه فرهنگیانم زیاده واقعا معلوم نیست انصراف بدی و قبول بشی در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️
شیرین_نیستم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 4205 نه تاثیر نداره فامیل مون آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد خوند قبول شد آزمون استخدامی رو واقعا؟ یعنی هیچ فرقی نمیکنن؟ در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️
شیرین_نیستم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 4205 نگرانم قبول نشم رقابت بالای واسه فرهنگیان هم رقابت بالاست در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️