2777
2789

سال دیگه این موقع میشم ترم ۶ رشته علوم تربیتی...

نمی‌دونم درس خودمو تموم کنم بعدش آزمون استخدامی معلمی بدم 

یا کنکور بدم برای فرهنگیان 

🍓🍒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم تربیتی دانشگاه دولتی؟

اگه پیام نوری میتونی برای کنکور هم بخونی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

درست دیگه آخراشه بنظرم محکم بخون واسع آزمون استخدامی 

اما اگه اراده و حوصله شو داری و دلت از وقتی که واسه رشته دیگه گذاشتی نمیسوزه کنکور فرهنگیان 

ولی توجه کن که شرایط کلی تغییر کرده باید یازدهم و دوازدهم امتحان بدی 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

نه آزاد میخونم

علوم تربیتی دولتی خوندن بهتره بنظرت؟؟ 

مثلا تو آزمون استخدامی تاثیر داره؟؟ 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

درست دیگه آخراشه بنظرم محکم بخون واسع آزمون استخدامی اما اگه اراده و حوصله شو داری و دلت از وقتی که ...

فکر کنم پشت کنکوری ها لازم نیست یازدهم امتحان‌ بدن

چرا دلم میسوزه کلی شهریه دادم دلم میخواد مدرکمو بگیرم ولی نگرانم آزمون استخدامی قبول نشم

🍓🍒

فکر کنم پشت کنکوری ها لازم نیست یازدهم امتحان‌ بدنچرا دلم میسوزه کلی شهریه دادم دلم میخواد مدرکمو بگ ...

بنظرم از الان خودتو برا آزمون آماده کن نمونه های سالهای قبل تا آشنا بشی 

رقابت واسه فرهنگیانم زیاده واقعا معلوم نیست انصراف بدی و قبول بشی 

نه تاثیر نداره فامیل مون آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد خوند قبول شد آزمون استخدامی رو

‌واقعا؟ یعنی هیچ فرقی نمیکنن؟