2777
2789

خب تو زندگی من بعضی از ازینا نبود و جدا شدیم. اولین و مهمترین شرط: خونواده های دو طرف ادم حسابی باشن و دخالت نکنن و خواهر شوهر و مادر شوهر بازی نباشه

دوما دو طرف بهم حس داشته باشن حس جنسی و عاطفی

سوما حداقل های زندگی فراهم باشه و وضع مالی متوسط لااقل باشه، و شغلی اشته باشه شوهر که پس فردا گفتن شغلش چیه بتونی بگی

چهارما روتون تو هم باز نشه اصلا، احترامو هم رو حفظ کنید

و در اخر اینکه حریم همو حفظ کنید و مث کنه بهم نچسپید، ادما گاهی دوست دارن چند ساعت تنها باشن و کسی پیششون نباشه. 

شماهم چیزی میدونید بگید

احترام،اعتماد،صداقت 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه نکردن همسر با شوهرای مردم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔