2777
2789
عنوان

بچه چهارم و واکنش دیگران

384 بازدید | 58 پست

جاری من بچه چهارمشو به میل خودش بارداره ولی خب واکنش خوبی از سمت خانواده نگرفته ..مادرشوهرم از این بابت خیلی ناراحته چون سه تا بچه دیگش کوچیکن و بار زیاد زحمت این بچه ها رو دوش خانواده همسرمه..‌جاریم از قبل هم می‌گفت میخواد چهارمی رو بیاره و مادرشوهرم بهش میگفت بچه ها کوچیکن گناه دارن بذار یکم بزرگتر بشن و توجه نمی‌کرد و روی تصمیمش بود و الان بارداره..برای من فرقی نداره چون زندگیم جداست ولی دلم برای مادرشوهرم میسوزه که پاسوز داریم و بچه هاش شده .. پدرشوهرم سرویس و تاکسیشونه و مادرشوهرم آشپزشون و  مراقبشون.. لطفا اگر فرزند زیاد دوست دارید زحمتشو گردن کسی نندازید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب سخته

ولی لطف و محبت پدرشوهر مادرشوهرت قابل تقدیر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اصا همه اینا ب کنار

کلا الان دوره ای نیست ک طرف بخاد چهارمی رو باردار شه 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

اگه واقعا بچه ها برای مادرشوهرت زحمت دارن خیلی کار اشتباهی کردهبچه زیاد میخواد باید خودشم بزرگشون کن ...

خیلی هرجا میخواد بره سه تاشون رو می‌ذاره و می‌ره .. اکثر ناهار و بیشتر شام رو هم خونه مادرشوهر من.. بچه هام صبح که چشمشون رو باز می‌کنند میان خونه مادرشوهرم تا شب که برن بخوابن

عزیزم مادرشوهرتون وظیفش که نیست راحت میتونه به بهانه سن و عدم توانایی گردن نگیره همینطور پدرشوهرتون اگر چیزی نمی گن‌مقصر خودشونن شاید نمیخوان عروس و پسرشون برنجن بهتره شما چیزی نگی دلسوزی هم نکن به نظرم شما بده میشی 

من خودم شاغلم دو تا بچه دارم خودم خواستم مسئولیشونم با من و همسرمه مادرم بزرگه رو از یک تا سه سالگی نگهداشت ممنون اون و پدرم هستم تا ابد خیلی لطف کردن کوچیکه رو خودم مرخصی بدون حقوق گرفتم بعدم مهد و ... الانم  گاهی لطف می کنه میاد پیششون نیاد هم توقعی نیست خودم یه کاریش می کنم نباید که جواب پس بده 

تازه مادر خودم نه مادرشوهر ایشون یکساعتم نگه نداشته اونم مهم نیست واقعا انتظاری خم‌نیست