یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی مراقبت میخواد ، اگه اهل تمدید ضد افتاب نیستی یا بیرون از خونه شاغلی قیدشوبزن.
سلام من دوماه ابیته اذر ماه و دی استفاده کردم بیرون هم میرفتم صد افتاب هم میزدم اما حس میکنم لک بیشتر اوردم تو نواحی چانه چون بقیه جاهام فرق نکرده با اینکه به همه جا زدم کلا نمیدونم یا لکها پررنگ تر شده ممکنه چنین چیزی با اینکه دوز پایین میزدم
سلام من دوماه ابیته اذر ماه و دی استفاده کردم بیرون هم میرفتم صد افتاب هم میزدم اما حس میکنم لک بیشت ...
ببین یه خانومی اسکین کر بود میگفت بعد لایه برداری چون پوست نازک میشه طبیعیه که لک ها پررنگ تر دیده بشه باید لایه برداری روادامه بدین تا لک ها از بین برن
پوستت احساس کشیدگی نداره؟سددفاعی پوستت سالمه؟مرطوب کننده و ضدافتاب خوب میزنی؟
یادم نیس متخصص پوست داد یه دست ساز بود یه هیدرو کینون بود که بیست و پنج صدم درصد بود یعنی به یک نرسیده بود و یه لایه بردار مارک معروف بود یادم نیس درما لیفت بود یا چی