2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

104 بازدید | 16 پست

من رو یکی از فامیلای خیلی خیلی دورمون کراش بودم کلا سالی یبار میبینمش یک سال بود که ازش خوشم میومد 

تا اینکه امسال خودش پا پیش گذاشت گفت ازت خوشم میاد و کلی باهم حرف زدیم اونم شماره و پیجمو گرفت  تا باهم ارتباط داشته باشیم 

البته اینو بگم بارها تاکید کرد کسی متوجه نشه و از این بابت کمی ترس داره البته سنش کم نیست 

اما از وقتی برگشت تهران دیگه انگار نه انگار اصلا باورم نمیشه ودی من وابسته شدم اون انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

چند سالتونه؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا خیلی عوضی تر چیزی ازن ک فک میکنی اون واسه سرگرمی اومد باهاتولش کن گور باباشدل نبندی بهش ک اخر و ...

اصلا باورم نمیشه انقد حرف زدیم کلی خداروشکر کردم یبار از یکی خوشم اومده اونم منو دوست داره تازه خودش اول پا پیش گذاشت :)))

اصلا باورم نمیشه انقد حرف زدیم کلی خداروشکر کردم یبار از یکی خوشم اومده اونم منو دوست داره تازه خودش ...

انقدر ساده نباش عزیزم....ما دخترا بدبختیم ک فک میکنیم طرفمونم مثل خودمونه و دوسمون داره و.....

ولی مردا واقعا عوضی ان

همین الان گرگ بار بیار خودتو وگرنه روح و روان و زندگیتو ازدست میدی

🦋🌹

چ مشکوکه ک نخاسته کسی بدونه ینی طبیعیه ها ولی اینقد اصرار کردنشون یکم ادمو دو دل میکنه

حتی لحظه آخری ازم پرسید اگه بهت تکس بدم جوابمو میدی یا نه من اومدم یکم ناز کنم گفنم حالا  ببینمممم🥲🤦‍♀️

نه اصلا استوری هم گذاشتم ریپلای نکرد انگار اصلا منو نمیشناسه من استوری گذاشتم همرو هاید کردم فقط برا ...

وا چه بی شخصیت !

من جات باشم اجازه نمیدم روزام با فکر و خیال بگذره میرم باهاش حرف میزنم و میگم بهش رفتارش اشتباهه و اگه چیزی هست واضح بهم بگه 

بنظرم تو هم همین کارو کن زود تر باهاش حرف بزن و با خودت کلنجار نرو ولی تو حرفات ضعیف نباش خیلی عادی برخورد کن و بگو اگه مایل به ادامه دادن نیست واضح بگه چون بی محلی و یهویی و بی دلیل رفتن خیلی اشتباهه

هیچ راهی نیست که باهم باشیم ؟ البته اینو هم بگم ای خانوادم یکم خجالت میکشه و رعایت میکنه 

داشتم فکر میکردم کلا انفالو ریمو کنم اما باز با خودش میگه چقد دختره حرصش گرفته