2777
2789

هر سوتی که خودتون یا دوستاتون یا اساتید محترمتون😁😁😁😁 داشتن....

...,.

یادمه یه استاد جوون داشتیم که همه دخترا کلا از در اتاق که درنیومد میپاییدنش...دوستم تو راهرو داشت با من حرف میزد و عقب عقب داشششششت میرفت کههههه همزمان استاد از اتاق اومد بیرونو پیچید..دوست من قشنگ تو بغل استاده قالب شد ..دوتاشون موندن تو اون حالت...😲😲😅😅خشکشون زده بود...خلاصه دوستم بعد مدت کمی که از خشکی دراومد...همونجوری بدون اینکه برگرده دووید بیرون راهرو😅😅😅😅

وای من یه بار ترم ۱ اشتباهی رفتم تو دستشویی پسرونه.یکی از همکلاسیام بود خرخون بود اونجا بود .دیدمش گفتم سلام 😟😟😟 😅😅😅یعنی با سرعت ۱۰۰۰ متر بر ثانیه دسشوییو ترک کردم خیلی بد بود 😆😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی ک میخوام بگم نمیشه گفت سوتی ولی خب خنده داره

یادمه استادمون ی گوشی داشت ک زیاد جدید نبود

بقول خودش هم همیشه میگفت تا خراب نشه گوشیشو عوض نمیکنه کلا این مدلی بود ک وسایلاش تا خراب نشن نباید عوض بشن

(حالا بماند ک ما چقد گوشی و این چیزا عوض میکنیم)

خلاصه ی روز اومد سر کلاس گوشیشو از جیبش در اورد دیدم ی گوشیه دگ ست یعنی جدید خریده هیچکس دقت نکرده بود فقط من دیده بودم

همون لحظه بلند گفتم استاد گوشی نو مباااااارک

یهو کل کلاس ترکیدن خودش هم خندش گرفت😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷

من خیلی ادعای شاگرد زرنگیم میشد سر ی کلاسی   هی  جواب استادو میدادم   بعد استاد و بچه ها میگفتن انقد اطلاعات حقوقی از کجا داره اخه😂😂 بعد  دوستم شکلات داد استادم دیگ شروع کرد درس دادن  بعد ی دفعه ی سوال وسط درس پرسید شکلاته ام بزرگگگگگگگگ نمیتونستم  حرف بزنم   اونم حرف بزنم کش میومد تو دهنم استاد گف  ادمو  خدا  بگیره ابنه ها😂😂😂 پاشدم رفتم بیرون😂 بعد اومدم تو شروع کردم   از در جواب سوالو دادن😑😑😑 خاک بر سر جو گیرم کنن😂😂😂😂😂😂😂  استاده اینجوری بود😐😐😐 بعد   گف بفرمایید بیرون😑   رفتم بیرون اخر کلاس   کارت دفترشو داد  بهم خاک بر سر 😂😂😂

یبار من ارائه داشتم لپ تاپم رو گذاشته بودم رو میز استاد و خودم هم پشت میزش ایستاده بودم

استاد هم کنار میز روی صندلیش نشسته بود

گوشی استاد روی میز بود و گوشی خودمم تقریبا کنارش

گوشیش خیلی شبیه مال من بود. وسط ارائه بحث شده بودن و بچه ها نظر میدادن که یهو صدای ویبره بلند اومد من فکر کردم گوشی خودمه فوری دستمو بردم تا قطعش کنم یهو دیدم گوشی استاده

اونم گفت بفرما جواب بده😁😁😃

ای ضایع شدم

Dance me to the end of Love...
وای من یه بار ترم ۱ اشتباهی رفتم تو دستشویی پسرونه.یکی از همکلاسیام بود خرخون بود اونجا بود .دیدمش گ ...

سوگل فقط می خوام بدونم این همه تنوع سوتی رو تو کدوم دانشگاه انجام دادی😂😂😂

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
سوگل فقط می خوام بدونم این همه تنوع سوتی رو تو کدوم دانشگاه انجام دادی😂😂😂

من این ترم دیگه لیسانسمو میگیرم در میررررم😢😢😭😭 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
من این ترم دیگه لیسانسمو میگیرم در میررررم😢😢😭😭 

واسه ارشد اصلا برو یه شهر دیگه😀😀😀

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

یادمه دوستم پای تخته داشت توضیح میداد...یکی از پاچه شلوارش بالا زده یادش رفته بود درستش کنه...یهو من داد زدم فلانی شلوارتو بکش پاییینننن😲😲😲😲خودم یهو داغ شدم ...بعدش کلاس منفجر شد...