2777
2789

واژه ی آهن پرست فقط و فقط از اون مردایی دراومده که عرضه ی پول درآوردن و رسیدن به پول و سرمایه رو ندارن والسلام 

نه اینکه خودشون اصلأ اندام براشون مهم نیست ، تو اینستا هرکی بیشتر لخت بشه و اندامشو نشون بده اون ویو میگیره ، خب اینارو مردا میبرن بالا دیگه من و شما که نمیبریم 

ده ساله ازدواج کردم شوهرم هیچی نداشت و نداره و نخواهد داشت ، الکی میگن آی طرف عرضه داشته باشه به همه چی میرسه توروخدا این مزخرفاتو بذارید کنار ، کسی که تا سی سالگی به هیچی نرسیده دیگه نمیرسه ، ده ساله حسرت همه چیز مونده به دلم از همه چی زدم تا فقط یه نون بخور نمیر داشته باشیم نه پس اندازی نه چیزی ، تو خونه مستاجری موندم پمپ خراب شده صاحبخونه درست نمیکنه و منم بخاطر اینکه شوهرم پول نداره بریم یه جای دیگه موندم بدون آب ، هرروز از خدا یا مرگ خودمو میخوام یا شوهرمو ، اگه به من باشه همین الان میرم دادگاه طلاقمو میگیرم ولی میری جلو قاضی میشینی میگه دلیل منطقی بیار ، بعد از اینکه عقد کردید دیگه راه برگشتی ندارید از من به شما نصیحت ، تا یکم اعتراض میکنم شوهرم میگه راه باز و جاده دراز برو طلاقتو بگیر 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بعد جالبیش اینه کسایی میگن دخترا آهن پرستن

که ن ماشین دارن ن خونه ن حتی ی شغل درست

یکی نی بگ پشمک اخه کسی اصلا نگات میکنه ک بخواد برا مالو اموال نداشتت دندون تیز کنه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده ساله تحمل کردم الان اگه بخوام طلاق بگیرم میگن سالی یه سکه میدیم بهت نه توقیف اموالی درکاره نه چیزی ، تازگیا هم قانون جدید اومده بخاطر مهریه زندان نمیرن هرجور شده با مردا کنار میان ، فقط و فقط این زنه که ضرر میکنه حواستونو جمع کنید با پول همه چی حله همه چی آرومه ، پول اخلاق میاره شادی میاره الکی میگن آی پول باشه ولی دلخوشی نباشه به چه درد میخوره و فلان همش چرنده ، شما افسردگی بگیر ولی پول داشته باش برو هرچی دوس داری بخر بیا ببینم بازم افسرده ای یا نه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊