2777
2789
عنوان

مردها چه زن هایی را ترک می کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 32 پست
حالا بنویس چه زن هایی مردها را ترک میکنند

زن های قوی 😄

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مرد داره، دوست خونوادگیمون زن درامد داشت خرج اجاره منزل، خونه و سفر.... خودش و شوهرش میکرد،معذرت میخام هرشب شوهرش را ارضا میکرد، خوش بر و رو بود، بعدا گندش دراومد شوهره به اسم اضافه کاری میرفته خونه زن صیغه ای، اینقدر ادامه پیدا کرد کار به جدایی کشید، شوهره به همسرم گفته بود زن صیغه ای یه چیز دیگس،شوهرم بهش گفت با کسی که15سال سر به یه بالش و بالین میخابیدی و از قبالش میخوردی اینطور رفتار کردی مسلما به دوست هم وفا نمیکنی،کلا قطع ارتباط کردیم

مرد ضعیف هر مدل زنی رو ترک میکنه

مرد قوی هر مدل زنی رو تبدیل به ملکه میکنه

این جملات روانشناسی زردتون به درد هیچ کس نمیخوره

مهم اینه با چه مردی روبرو هستید .تمام

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
چ عوضی بوده مرده

حالا پیام داده به زنه اگه میخای برگردم به زندگی ماشین و زمینت رو بزن به نامم،دوستم  اسکرین شاتش را برام فرستاد تا2روز خندش قطع نمیشد میگفت3ساله از شرش خلاص شدم،حالا بیام زندگیم رو بزنم به نامش بیفتم دست جلاد

بستگی به مرد داره، دوست خونوادگیمون زن درامد داشت خرج اجاره منزل، خونه و سفر.... خودش و شوهرش میکرد، ...

یه چیز دیگس میدونی چرا؟

چون اون همیشه در دسترس نیس ولی زن بیچاره رو اراده کنه هست!.

مردا همیشه باید براشون دست نیافتنی باشی!

و به شخصه مطمئنم زن اگه هرجوری هم باشه مرد میتونه یجوری بگذرونه ولی اگه مسائل جنسیش لنگ بزنه میره سراغ یکی دیگه!

کلا فانتزی ذهنشون مث گاوه.

برعکس خانما این مورد براشون کم اهمیته

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

حالا پیام داده به زنه اگه میخای برگردم به زندگی ماشین و زمینت رو بزن به نامم،دوستم اسکرین شاتش را ب ...

چ پررو و حروم زاده!!!!!!! خیانت کرده بعد زمین و ماشین ب اسمش کنیم تا بیاد!!!!! ی اکس اینطوری داشتم نطفش حروم بود

یه چیز دیگس میدونی چرا؟چون اون همیشه در دسترس نیس ولی زن بیچاره رو اراده کنه هست!.مردا همیشه باید بر ...

نه خانمه درد دل می‌کرد برام احترام و رابطه جنسی کم نمیزاشت براش،هر وقت نیخاست اگه عذر شرعی نداشت در اختیارش بوده، میدونی ذات مرده خراب بود خوشی زده بود زیر دلش، انصافا میگم داشتن این زن آرزوم بود کاش اول با برادرم ازدواج میکرد،اینقدر به داداشم گفتم بریم خواستگاریش این دست و اون دست کرد بهانه آورد که طرف ازدواج کرد هم داداشم بدبخت شد هم دوستم