2777
2789

دیروز خانمی رو دیدم، با اینکه از لحاظ چهره زیبا نبود ولی دلنشینی خاصی داشت! اصلا نمیدونم چطور بگم، انگار نور داشت صورتش. انگار وقتی نگاهش می‌کردی آروم می‌شدی.

ولی واقعا زیبایی خاصی نداشت‌ها!

چرا بعضیا اینطوری‌ان؟

یا مثلا بعضیا هم هستن به شدت زیبا ان ولی چهره‌شون اون دلنشینی عمیق رو نداره.

علتش چیه؟

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسایی قرآن میخونن زیاد اینشکلی میشن

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

یه دبیر دینی داشتم دوران دبیرستان اونم همچین حسی رو میداد

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

ممنونم

واقعا برام جالب بود

انگار معنویات خیلی روی چهره تاثیر داره

نمیدونستم اینو

مرسی از همگی

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

یه دبیر دینی داشتم دوران دبیرستان اونم همچین حسی رو میداد

جالبه انگار بیشتر آدم‌های مذهبی اینطوری ان نه؟

البته نه همشون

یه عده خاصی ان.

کاش بفهمم چرا🥲 خیلی دلنشینن بعضیا.

انرژی زیادی که به طرفت میاد و جذبش میشی

چطوری بعضی‌ها این انرژی رو دارن؟

چطور بدست میاد؟

بخاطر اعماله؟