2777
2789

دیشب که اصلا نمی خواستم صبح بشه بیدار بشم 

نصفه شب دخترم گرسنه شد بیدار شد حالم خیلی خراب شد عرق کرده بودم گرم بود بخاطر دخترم شبا نمیزاریم کولر روشن بمونه 

از موقع ای که بیدار شدم اصلا حالم خوب نیست معدن ضعف کرد مجبوری سه لقمه نون پنیر خوردم که اذیت نکنه معدن😔 خیلی خسته میشم تو کار خونه هیچکی کمکم نمیکنه مامانمم فقط برای مهمونی میاد 

از وقتی میرم پای اجاق گاز بچم کلی جیغ میزنه گریه می‌کنه تا پخت و پز و شستن ظرف تموم میشه و مامانم بعدش میاد فقط با بچه بازی می‌کنه 

از اونور حاملگی اصلا بهم نساخت باعث شد شوهرم سرد بشه چون ممنوع رابطه بودم نشد با شوهرم باشم کلا سرد شده 

حتی دو سه هفته هم رابطه نباشه دیگ خودش نمیاد پیشنهاد بده 

حتی وقتی با کار زیاد و نگهداری دخترم میرم حموم آماده میشم و به آقا میگم آمادم 

اصلا براش مهم نیست حتی شب حرفشم نمیزنه میگیره تخت می‌خوابه 

زندگیم جهنمیه 😔 

حتی این دخترا که با پسرا دوستن از من خوشبخت ترن 

چون پسره بهشون اهمیت میده 

دیشب رفتم شیرینی فروشی اونجا پسره گوشی و داد بهم تم انتخاب کنم دوست دخترش همش پیام میداد می‌گفت نمیر لازمت دارم می‌خوام یه دل سیر بغلت کنم 

یاد پیام دادن دوست دختر شوهرم افتادم 

اونم همینطوری تند تند پیام میداد ولی من موفق نشدم متنشو ببینم که خون شوهرم و همونجا بریزم 

بعد یک هفته فهمیدم دوست دختر داره 

عقد بودیم

💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ عزیزم 

بزرگ میشه برات جبران میکنه 

مونست میشه همدمت میشه

سنگ صبورت میشه

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🙂 ولی دلم ازش سرد شده دیگه چه فایده

خوب میشی منم مراحل و پشت سر گزاشتم، مادرشوهرم هم خیلی اذیتم کرد بعضی وقتا فکر میکنم میگم آخه چطو تونست اینقدر در حقم ظلم کنه یبار شوهرم بخاطر مامانش منو از خونه انداخت بیرون

کولر روشن نکردن نکردنتون کاملا اشتباهه

دکتر بچه من فوق تخصص اطفال داره از آمریکا و بیشتر از 40 سال سابقه طبابت داره ، میگه باید حتما محیط بچه خنک باشه و گرما به مراتب برای بچه ضرر بیشتری داره تا سرما

جیغ زدن بچه و شب بیدار شدنش کاملا طبیعیه

خستگی شما هم طبیعیه چون کمک نداری ولی اکثر خانم ها همینن و خیال نکن بقیه غیر از این هستن

غذای ساده بپز  ، زیاد هم به خودت سخت نگیر تا بگذره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خوب میشی منم مراحل و پشت سر گزاشتم، مادرشوهرم هم خیلی اذیتم کرد بعضی وقتا فکر میکنم میگم آخه چطو تون ...

بجای کمک کردنش بود بعضی از آدما بویی از انسانیت نبردن 

💗

تو یه مادر خسته ای

خسته از بارداری

خسته شیر دهی

خسته از حجم بالای کارهای خونه و‌نوزادت

خسته از وضعیت جدید زندگیت

مام همه اینا رو گذروندیم 

و متاسفانه مثل تو تنها 

و خیلی سخت گذشت تا تونستیم زندگی رو به ارامش برسونیم

برا توام کم کم درست میشه💝

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

کولر روشن نکردن نکردنتون کاملا اشتباههدکتر بچه من فوق تخصص اطفال داره از آمریکا و بیشتر از 40 سال سا ...

الان از ترس بیدار نشدن بچم نمیرم غذا بپزم دوساعت دیگ هم آب قطع میشه 

فشار آب کمه بعدش 

نمی‌دونم فکر چیو بکنم بخدا

💗
الان از ترس بیدار نشدن بچم نمیرم غذا بپزم دوساعت دیگ هم آب قطع میشه فشار آب کمه بعدش نمی‌دونم فکر چی ...

برای چی اینقدر ماجرا رو برای خودت ترسناک میکنی

پاشو غذای ساده بگذار 

با نالیدن و فشار آوردن به خودت هیچی بهتر نمیشه

از بچه هم نترس اون حالات روحی شما رو حس میکنه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم