2777
2789

اح رفت تو مخم تاپیک هم بسته بود 

یکی نیست بهش بگه مامانت اوار شد رو زندگی یکی دیگه تازه بدبخت تو روستا داشت زندگیش رو میکردا این خونه خراب کنا بساطشون رو جمع کردن اونجا هم رو سرشون اوار شدن 

خوبه تو هم ازدواج کنی شوهرت به یکی بد نگاه کنه پارش میکنی چه برسه بخواد زن دوم بگیره

ادمای حق به جانب تو مخ لعنتی

همچنان امیدوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آوار شدن کلمه ی جالبی نیست گلم 

اون آقا خودش اختیار کرده بود زن دوم بگیره

چون بچه های زن اولش سالم در نمیومدن

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

منم دوصفحه خوندم اعصابم خرد شد ادامه ندادم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
آوار شدن کلمه ی جالبی نیست گلم اون آقا خودش اختیار کرده بود زن دوم بگیرهچون بچه های زن اولش سالم در ...

در هر صورت مرد حق طلاق داره میتونست اول طلاقش بده

اتفاقا اوار شدن کلمه لایقیه براش

همچنان امیدوار

من از زن دوم( زنی که با مرد متاهل ازدواج میکنه) متنفرم

هیچ زن دوم درست و ادمی هم تا حالا ندیدم

یه کاربر هم هست اینجا زن دومه حالم ازش بهم میخوره

میخوام خفه ش کنم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
حتما حامیان مثلا حقوق زنان هم از زنی که زن دوم شده حمایت میکردن دیدم تو نی نی سایت زن هر اشتباهی کنه ...

اتفاقا من خودم سعی میکنم از خانوما حمایت کنم

ولی یکی از خانومایی که خیانت میکنن یکیم خانومایی که زندگی زنای دیگه رو خراب میکنن اصلا خوشم نمیاد متنفرم ازشون 

همچنان امیدوار

آوار شدن کلمه ی جالبی نیست گلم اون آقا خودش اختیار کرده بود زن دوم بگیرهچون بچه های زن اولش سالم در ...

فقط حمایت از زنهای اشغال خونه خراب کن رو‌اینجا کم داشتیم که به لطف شما جور شد😏

در هر صورت مرد حق طلاق داره میتونست اول طلاقش بدهاتفاقا اوار شدن کلمه لایقیه براش

دقیقا

چون یه زن نتونسته زایمان درستی داشته باشه ، باید هرکثافتی که میتونن به سرش بیارن و تحقیرش کنن😡

فقط حمایت از زنهای اشغال خونه خراب کن رو‌اینجا کم داشتیم که به لطف شما جور شد😏

نه حمایت نکردم 

گفتم اون زن خودش که پیشنهاد اومدن تو اون زندگی رو نداده ، اون آقا زن دوم اختیار کرده 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟