2777
2789

سلام من هشت ماه ک اقدامم و باردار نشدم و ۲۴ سالمه دکتر خودم چن بار رفتم کله بدنم هورمون سونو واژینال همرو چک کردم هم خودم هم شوهرم سالمیم دکتر خودم میگفت تا یک سال طبیعیه رفتم پیش یه دکتر دیگه قبل معاینه  قرص لتروزول و امپول اچ ام جی نوشت داخل سایت خوندم برا کساییکه ک کم تحرکی تخمدان دارن من سالمم یه دوره خوردم امپولم زدم نشد باردار نشدم میترسم کیست بگیرم چون مشکلی ندارم مصرف کنم بنظر شما برم از دکتر خودم اجازه بگیرم یا مصرف قرص لتروزول و انپول اچ ام جی ایرادی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم این ماه لتروزول روزی دوتا خوردم روز 12 امپول اچ سی جی  زدم 14 روز هم شیاف پروژسترون گذاشتم ولی فکر کنم با وجود فولیکول 21 بازم علائم پریودی دارم خیلی غمگینم 

با یک بار مصرفش اونم تحت نظر دکتر مشکلی پیش نمیاد‌. تو این سایت دیدم سرخود حتی بدون سونوگرافی اچ سی جی میزنن واقعا نمیفهممشون

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سلام منم این ماه لتروزول روزی دوتا خوردم روز 12 امپول اچ سی جی زدم 14 روز هم شیاف پروژسترون گذاشتم ...

من ب جایه اچ سی جی اچ ام جی زدم بنظرت کیست نشده با یه روز تاخیر پریودم شدم؟

وقتی مشکل نداری لتروزول تحریک بیش از حده برا تو که مشکل نداری اره کیست فولیکولار میشه ولی مشکلی ندا ...

الان ینی دوباره برم سونو بدم  وای ممکنه کیست شده باشه علاعمی داره ک بفهمم کیست شده یانه