2777
2789
عنوان

میشه در حق همسرم خواهری کنید

784 بازدید | 24 پست

من و همسرم ۱۰ساله که ازدواج کردیم 

عاشقانه همدیگرو دوست داریم

من یه چندماه بعد از ازدواج مشکل جسمی گرفتم و تا حالا بخاطرش دوبار جراحی شدم 

این بیماری از وجودم نمیره هیچ وقت 

به همره اون بیماری روحی ام گرفتم  که نگم براتون 

تازه بچه دارم نمیشم

حالم اصلا خوب نیست 

من تو همه این سال های زندگی ام فقط همسرم رو اذیت کردم

سر هر بار جراحی ام فقط خدا میدونه چی به همسرم گذشته چقدر گریه کرده هیچکس نمیتونست آرومش کنه

خوب شدن هیچکدومش دست خودم نیست 

درست نمیشه 

همیشه مریضم  بی حوصله ام همیشه خوابیدم

محمد دوستم داره عاشقمه بهم وابسته است این بیشتر عذابم میده 

به آیه آیه قرآنی که همین امشب خوندم من نمیخوام دیگه اذیتش کنم

من نمیخوام تو این دنیا بمونم نمیخوام محمد زندگیش بخاطر من تباه بشه

چرا مرد به این خوبی باید از داشتن یه زندگی خوب محروم باشه

طلاقم نمیتونم بگیرم یه لحظه دوریش رو نمیتونم تحمل کنم

تو این لحظه ها که دارن اذان میگن ازتون خواهش میکنم التماس توم میکنم دعا کنید خدا زودتر منو از این دنیا ببره 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

خدا مشکلتون حل کنه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم خدا مشکلت ر و حل کنه بحق حسین

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

عزیزدلم:)

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

تو بمیری که شوهرت بیشتر عذاب می‌کشه 

تو ناراحت باشی که شوهرت بیشتر ناراحت میشه

شاد باش زندگی هیچ کس کامل نیست هیچ انسانی کامل نیست 

همه مون عیب داریم 

انشاءالله که خوب میشی

به نظرم عادیه 

ازدواج همینه دیگه بعضی اوقات تو باید فداکاری کنی بعضی اوقات اون

درواقع اگه قرار باشه سر هر سختی جدا شید که میشید دوست دختر پسر نه زن و شوهر

شاید تو یک روزی اینکاررو براش بکنی

عزیزدلم دعا میکنم به حق بیمار مصلحتی کربلا اقام امام سجاد لباس عافیت به تن کنی و خدا شفت بده خواهرگلم عزیزم توام منو دعا کن الهی که طوری بخندی که اشک شوق از چشمانت سرازیر شه