2777
2789
عنوان

آقا یه سوووواااال

174 بازدید | 38 پست

کسی از اطرافیانتون هست که مهاجرت کرده باشه و زندگی خوبی داشته باشه؟تونسته ماشین بخره یا زندگی خوبی واسه خودش داشته باشه سختیای مهاجرت چیه؟به جز غربت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از خاله هام رفته با بچه هاش و همسرش

عموم رفته

عمه ام رفته

خیلی از ماها رفتن ولی چیزی نپرسیدم ازشون

ولی اوکین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آره خیلی از فامیل ها 

اکثرا رفتن اروپا 

•مردم بخشی از عمرشان را در تلاش برای نشان دادن ویژگی هایی که ندارند تلف میکنند…«ساموئل جانسون»           •کاربری قبلی:سال 98🫣
واقعا؟‌پس چرا خیلیا میگن راضی نیستبم

نمیدونم گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

جدی؟مدوم کشورها بهتره واسه ایرانیا؟

آشناهای من  اکثرا انگلستان و آلمان رفتن و راضی هم هستن 

البته برای چند تاشون اون اوایل خیلی سخت میگذشته 

•مردم بخشی از عمرشان را در تلاش برای نشان دادن ویژگی هایی که ندارند تلف میکنند…«ساموئل جانسون»           •کاربری قبلی:سال 98🫣