2777
2789
عنوان

خدانگهدار کاربرای مهربون

215 بازدید | 9 پست

من دارم میرم از این سایت..نه اینکه این سایت بد باشه خیلیم خوبه مخصوصا کاربرای مهربون و فهمیده ش..خودم میخوام برم چون به دلایلی نمیتونم وایسم همش اینجام و به کارا نمیرسم 😅😅😅

دوستون دارم و  به خدای متعال میسپارم همه ی شما رو

برای پسرم هم دعا کنید یک ماه دیگه به دنیا میاد

ممنونم از تمام کسانی که با نظرات خوبشون کمکم کردند🌺🌺🌺

من با تمام مشکلاتی که داشتم الان حالم اینقدر خوبه که فکرشم نمیکنید ...اینو گفتم بدونید اگر حالتون بد هست...به زودی شرایط تغییر میکنه امیدتون رو ازدست ندید زندگی خیلی زیباست... خدا بر همه ی کردار و گفتارمان ناظر است.... خدایاشکرت برای همه چیز

خدانگهدار همگی🌼🌼🌼🌼

لغو کاربری میکنید من رو تشکر..

@niniyar‍ 

@ازسارابپرس‍ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یع کیک که بشه دو کیک، همه چی میشه دوتا و اصلا این چیزی نیست ک تو بخوای یا من بخوام، خیلی ها همین یع کیک هم آرزوشونه ولی تو دو کیک میخوای، هر کدوم از ما تو زندگی مون کیک هایی داریم که نباید دوتا بشه، آدمی همیشه زیاده خواهه، کم پیش میاد که ما یه گربه رو با تواناییش تو راه رفتن روی طناب قضاوت کنیم.مشکل کجاست اگه ما بتونیم به هم کیک قرض بدیم بجای اینکه یه کیک بشه دو کیک؟ ما آدمای نمک نشناسی هستیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا پشت و پناه خودت و نینیت باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نسرینم اگه تو از پیشم بری شمع دونیا دق میکنن😭

🌺🌺🌺🌺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....