2777
2789

سلام من هشت ماه ک اقدامم و باردار نشدم و ۲۴ سالمه دکتر خودم چن بار رفتم کله بدنم هورمون سونو واژینال همرو چک کردم هم خودم هم شوهرم سالمیم دکتر خودم میگفت تا یک سال طبیعیه رفتم پیش یه دکتر دیگه قبل معاینه  قرص لتروزول و امپول اچ ام جی نوشت داخل سایت خوندم برا کساییکه ک کم تحرکی تخمدان دارن من سالمم یه دوره خوردم امپولم زدم نشد باردار نشدم میترسم کیست بگیرم چون مشکلی ندارم مصرف کنم بنظر شما برم از دکتر خودم اجازه بگیرم یا مصرف قرص لتروزول و انپول اچ ام جی ایرادی نداره

من یه بار با این قرص ها باردار شدم اما سقط شد،،یه بار دیگه هم کیست گرفتم و در نهایت هم طبیعی باردار شدم

به نظرم به خودت وقت بده

نمی‌خوام شعار بدم اما واقعا باید از فکر و استرس بچه داشتن دور باشی که جواب بگیری 

اتفاقی که واسه من افتاد،،

کلا تو این سن تا یک سال وقت میدن حتما زمان نزدیکیتون زمان تخمک گذاری باشه ببین لتروزول خوبه همزمان چندتا تخمک آزاد میکنه احتمال بارداری چند قلویی بالا میره ولی بنظرم الان تو اندیکاسیون نداری واسه خوردنش برو پیش دکتر خودت مصرف نکن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی اندوکاسیون؟

یعنی این قرص واسه همه نمینویسم یه سری شرایط خاص داره مثل همین کسایی که تنبلی تخمدان دارن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
یعنی این قرص واسه همه نمینویسم یه سری شرایط خاص داره مثل همین کسایی که تنبلی تخمدان دارن

نه تنبلی ندارم سالمم میترسم یه دوره با امپول اچ ام جی زدم برام بد باشه کیست گرفته باشم

نه تنبلی ندارم سالمم میترسم یه دوره با امپول اچ ام جی زدم برام بد باشه کیست گرفته باشم

نگران نباش چیزی نمیشه 

ینی با یه بار چیزی نمیشه؟

نه بابا استرس به خودت نده ببین ورزش کن اگه وزنت زیاده وزنت کم بشه میتونه موثر باشه تو بارداری