2777
2789

چند ماه پیش یکی از همکارا شوهرم ک زن بود زنگ زد اونم وقتی جواب داد من پیشش بودم بین صحبتاش بهش گفت جانم 

من دیگه اینقد حالم بد شد ناراحت شدم گریه کردم خواستم بمیرم گفتم چرا بهش گفتی جانم چه دلیلی داره 

اونم گفت این خانم خوبیه نمیدونم و محجوب و زهرماره منم از دهنم پرید حواسم نبود ببخشید و....

گفت اره کارم اشتباه بود دیگه نمیگم حواسم نبود

منم قسمش دادم گفتم قبلا نگفتی گفت نگفتم گفتم باید دفعه ی آخرت باشه اونم گفت معلومه نمیگم و ...

ولی خواهرا من یکم حساسم این موضوع از ذهنم بیرون نرفته و پریشب دوباره یادم اومد و اعصابم خورد شد...

بعد..

بعد دوباره بهش گفتم چرا اون حرفو زدی 

من چندباری هم قبلا ازش پرسیده بودم گفت نگفتم دیگه

ولی من همون یادم نمیره 

اینقد گریه کردم و حالم بد شد 

چون دوباره ک بهش گفتم دیگه جوابمو نداد گفت قبلا جوابتو دادم  

منم فقط کارم گریه بود

تا امشب که دعوامون شد من گفتم چرا جوابمو نمیدی بگو کارت درست بود چرا گفتی

اونم دیگه عصبانی شد 

گفت ولم کن من فکرم تو این اوضاع گرونی و کار هزار جاس میام خونه آروم بشم تو رو ببینم بهم انرژی بدی بعد اینجوری میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مقصر نیستی ولی همین که تذکر دادی کافیه شورش در میاد بگذر چیزی نشده عزیزم

آخه میدونی میگم اون پیش خودش چی فکر کرده شوهرم گفت جانم

بعد این کلمه ک‌شوهرم براش کار برد انگار تو قلبم زده با اینکه چند ماه گذشته ولی از فکرم درنمیاد سر همین دعوا و قهر ...😔

فقط کافیه به آیدی زیر در تلگرام یا روبیکا پیام بدین تا ۵۰ هزار تومان شارژ رایگان دریافت کنید 

همچنین می تونید بگید تا ۵۰ تومن به حساب تون بزنم

به آیدی زیر پیام بدن تا بگم چیکار کنید

eor1404

همین الانم بهم گفت دیوونه شدی بچه ای حالت خوب نیست😭

هیییی

منم اول به این چیزا حساس بودم ولی اینقد چیزای جدید دیدم که آبدیده شدم 

سوره ابراهیم بخون از چیزی که میترسی سرت نمیاد