2777
2789
عنوان

تکون خوردن جنین

138 بازدید | 11 پست

سلام خانمها من هفته بیست ونه هستم چرا بعضی روزها تکون های نی نی کم و اروم میشه ادم دق میکنه،الان امروز سومین روزیه که نینی تکونهاش پایینه یعنی رو واژن و ارومتره اما روزهای دیگه که چپ یا راسته قشنگ محکمه و حتی بعضی روزها کل روز تکون میخوره،وقتی اینجوری اروم میشه من خیلی نگران میشم شماها هم نی نی هاتون اینجورین؟یا هرروز حسابی فعالن؟

نه منم ۲۷ هفته ام ولی دوروز خیلی کم تکون خورد اما امروز حسابی تلافی کرد ...نگران نباش جیز خاصی نیس بعضی روزا کمتر حس میشه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

اگه ديابت بارداري نداري هميشه تو خونه كمپوت گلابي داشته باش و  رزوايي ك حس ميكني تكوناش كمه بخور و دراز بكش و تكوناشو كنترل كن تا از نگراني در بياي  

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ديابت بارداري نداري هميشه تو خونه كمپوت گلابي داشته باش و  رزوايي ك حس ميكني تكوناش كمه بخو ...

تکون میخوره اما نسبت به بعضی روزهای دیگه کمتر یا ارومتره

مهم اینه که تکونشو حس میکنی,نی نی منم بعضی روزا آرومه بعضی روزا شیطونه بلا

پس طبیعیه منم قبلا اینجوری میشدم سریع میرفتم بیمارستان و صدای قلبشو گوش میدادم،اما باز که اینجوری میشه نگران میشم

تکون میخوره اما نسبت به بعضی روزهای دیگه کمتر یا ارومتره

عيبي نداره ممكنه يه روز از صبح تا شب تو شكمت همش در حال تكون خوردن باشه يه روزايي كمتر احساس كني و يه روزايي هم فك كني اصلا تكون نميخوره و بترسي اين شرايط طبيعيه فقط هميشه حواست باشه ك اگه چند ساعت تكوناشو احساس نكردي سريع كمپوت بخور به پهلو چپ دراز بكش و تكوناشو كنترل كن تو ٢ ساعت ١٠ تا تكون يعني خوبه حركتش 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙