اول خودم میگم این موضوع خیلی فکرمو درگیر کرده و همش ناراحت و غمگینم براش.اولای ج نگ یه مو شک از فاصله خیلی زیاد از یک پسر بود که اون پسرم رو تراکتورش بود ولی ترکش مستقیم میخوره به سرش نه به تراکتور میخوره نه به بدنش درست میره وسط مغزش .متاسفانه تو کماس اگه تونستید حداقل براش صلواتی بفرستید❤🙏
تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤 ☆این است هویت یک ایرانی☆ حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی سوالی داشتید در خدمتم 💙
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ازدواج با همسرم ، کلا تحت هیچ شرایطی جور نمیشد باهم ازدواج کنیم چون خانوادش بشدت مخالف انتخاب همسر توسط پسر بودن. ولی جوری خدا به بهترین نحو جور کرد که. یعنی قشنگ بهترین برنامه را برامون چید خدا .
خدا روشکر ان شالله خوشبخت باشید همیشهچجور شد خانوادش موافقت کردن
ممنون عزیزم زنده باشید. من و همسرم همیشه دعا میکردیم و نذر و نیاز که خدایا اگه به صلاح هست جور بشه ازدواجمون، اگه بعدش قراره خانواده همسرم اذیت کنن یا ناراحتی پیش بیاد نمیخواییم بشه، همسرم کلا قهر بود با مامان و خواهرش چون خیلی دخالت داشتن که نباید خودت انتخاب کنی، بعد از کلی دعا و اینا، یکدفعه یکی دوتا از اقوام همسرم چه دختر چه پسر، با کسی که دوست بودن ازدواج کردن و توی کل فامیل شون این بحث شد که هرکس باید با کسی که دوست داره و شناخت کافی داره ازدواج کنه و خانواده ها هم حمایت کنن، بعد این ماجراها دیگه مادر شوهرم اینا به همسرم گفته بودن هرکس را میخوای بگو بریم خواستگاری ، بعد جالبه آمدن و کلا خداراشکر تا الان تنش خاصی نبوده، نمیگم که اصلا ناراحتی پیش نیامده چون بهرحال ممکنه آدم از خانواده خودش هم ناراحت بشه ، ولی ناراحتی های عادی معمولی و سوءتفاهم معمولا بوده که رفع شده. خیلی هم حمایتگر هستن و همیشه هم به همسرم میگن هوای خانمت را داشته باش .ولی واقعا خدا خواست خدا معجزه کرد وگرنه اصلا نمیشد و البته خیلی نذر و نیاز کردم و سپردم به خود خدا.
مریضی پدر و مادرم هنوز حکمت خدا رو نمیدونم جالبه خودمم هم مشکل دارم باید عمل کنم ولی بخاطر مامام و ب ...
خدا شفای کامل بهشون بده
اون روز که تاسوعا بود با یک خانمی نشسته بودم بچه بغلش بود گفتم نوه تون هست چون دو تا دختر دیگه هم کنارش بود یکی ۲۰ یکی ۱۰ ساله گفته نه بچه خودمه ۶ ماهه باردار بودم پدرش فوت کرد و یتیم بدنیا اومد پدرشون تو تصادف فوت کرده بودن و کسی که مقصر بود فرار کرده بود و حتی نتونسته بودن پول دیه بگیرن خودشم توان کار کردن نداشت دستاش نیاز به عمل داشت رگ هاش گرفته بود تو شکمش هم غده بود که چند بار عمل شده بود.نمیدونم حکمت تولد اون دختر کوچولو چی بود