2777
2789

البته یه تجدیدی دارم شهریور باید برم ازش امتحان بگیرم این تابستون حسابی وقتمو با دخترم میگذرونم

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم چندم هستید؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

چه قدر بد در مورد حرفه تون حرف زدیداتفاقا معلم خوب برای به روز بودن همیشه باید مطالعه کنهخوردن و ...

منظورم استراحت بود عزیز 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

وقتی معلم مملکت دنبال خوردن و خوابیدن است دیگه چه انتظاری از دانش آموزها میشه داشت

مگه کاری دارم خب عجبا چرا بهتون فشار اومده