2777
2789
عنوان

شوهرم به خالم توهین کزد جلو مادرش

227 بازدید | 14 پست

سر سفره بودیم غذا به گلوم سنگ شد بخداااا ، توهین کرد تازه چون حالا اسم خاله ی من قدیمیه به اسم صدا کرد با لحن مسخره و چرتش ، خیلی ناراحت شدم واقعا تو عقدیم الانم خونه مادرشوهرمم ، جلوم نشسته فوتبال میبینه ،  سرسنگین شدم و فهمدید ناراحت شدم حالا نمیدونم در ادامه چجوری رفتار کنم بفهمه چقدر کارش و حرفاش راجب خالم زشت بوده اونم نه در خلوت خودمون جلو مادرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا تو گلوی تو گیر کرد چه ربطی داشت به خاله ت؟؟ کلا بد دهن تشریف دارن این اسطوره اخلاق؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چرا اینکارو کرد؟ یکبار برای همیشه طوری برخورد میکردی که بفهمه حق توهین به هیچکدوم از اعضای خانواده رو نداره

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

غذا تو گلوی تو گیر کرد چه ربطی داشت به خاله ت؟؟ کلا بد دهن تشریف دارن این اسطوره اخلاق؟

عزیزکم‌منظورش اینه از شدت ناراحتی غذا از‌گلوش سخت پایین رفته

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
نه میگم بعد از اینکه توهین کرد از سر سفره بلند شدم غذا به گلوم موند

خب چرا توهین کرد؟ جای اینکه اونجا بمونی و نازشوبکشی. پا میشدی برمیگشتی خونت. تا به گوه خوری ننداختیش بر نمیگشتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چرا اینکارو کرد؟ یکبار برای همیشه طوری برخورد میکردی که بفهمه حق توهین به هیچکدوم از اعضای خانواده ر ...

جلو مادرش نخواستم کوچیکش کنم وگرنه میگفتم از کجا بوده و الان کجاس ک خاله ی منو ب تمسخر نگیره 

عزیزکم‌منظورش اینه از شدت ناراحتی غذا از‌گلوش سخت پایین رفته

اوخوم

خونمون دوره و این وقت شب ماشین گیر نمیاد

فردا صبح اول وقت برگرد خونت.. این اسطوره ادب همیشه انقدر بد دهنه؟ 

جلو مادرش نخواستم کوچیکش کنم وگرنه میگفتم از کجا بوده و الان کجاس ک خاله ی منو ب تمسخر نگیره

بزرگی کردی ولی دیگه این اجازه رو بهش نده

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!