سر سفره بودیم غذا به گلوم سنگ شد بخداااا ، توهین کرد تازه چون حالا اسم خاله ی من قدیمیه به اسم صدا کرد با لحن مسخره و چرتش ، خیلی ناراحت شدم واقعا تو عقدیم الانم خونه مادرشوهرمم ، جلوم نشسته فوتبال میبینه ، سرسنگین شدم و فهمدید ناراحت شدم حالا نمیدونم در ادامه چجوری رفتار کنم بفهمه چقدر کارش و حرفاش راجب خالم زشت بوده اونم نه در خلوت خودمون جلو مادرش
غذا تو گلوی تو گیر کرد چه ربطی داشت به خاله ت؟؟ کلا بد دهن تشریف دارن این اسطوره اخلاق؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
نه میگم بعد از اینکه توهین کرد از سر سفره بلند شدم غذا به گلوم موند
خب چرا توهین کرد؟ جای اینکه اونجا بمونی و نازشوبکشی. پا میشدی برمیگشتی خونت. تا به گوه خوری ننداختیش بر نمیگشتی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
عزیزکممنظورش اینه از شدت ناراحتی غذا ازگلوش سخت پایین رفته
اوخوم
فردا صبح اول وقت برگرد خونت.. این اسطوره ادب همیشه انقدر بد دهنه؟