2777
2789

تو تاپیکا قبلم هست این خواهرشوهرم و دخترش زیادی از حد بی ادبانه رفتار میکنن برای ولن همسرم کادو خرید برام که برداشتن برا خودشون منم گفتم اوکی بچس عیب نداره گذشتم حالا شوهرم رفته بود مشهد با دوستاش و برام سوغاتی ساعت خریده بود و شکلاتا اونجارو منم خونه نبودم شهرستان پدریم بودیم با خانوادم حالا برگشتم میگم خب پس سوغاتیم کو میگه خواهرش اینا اومدن دیدنش و دخترش از ساعت من خوشش اومد برداشته برده و وقتی رفتن زنگ زدن بهش اطلاع دادن که ما اینو بردیم همسرمم گفته برش گردونن ولی گوش ندادن منم حس کردم زیادی دارن سواستفاده میکنم زنگ زدم به خواهرشوهرم گفتم اون کادو برای من ارزش معنوی داشت برو یکی مثلشو برای دخترت بخر و سوغاتی منو تا فردا بهم برگردون راستی شکلاتا هم برده بودن من اونارو دیگه حرفی نزدم بلافاصله بعد اون مادرشوهرم زنگ زده گله از من که شوهرم جوابشو داد الان اگه برش نگردونه چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم چون پرو پرو گفت من پول ندارم فعلا بچمم از این خوشش اومده ی ساعت این حرفارو نداره که

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب آدمای سطحی و بی شخصیتی ...اره بگو برگردونید وسایلا برای من بوده شوهرم گفته بدون اجازه برداشتین

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....