2777
2789

سلام بچه ها 

اومدم اینجا با شما ب عنوان آجیام صحبت کنم😂از بخت سیاهم بگم 

من ۲۶ سالمه تا الان دوست پسر نداشتم

شده با یکی دونفر اشنا شم ولی به رابطه ی احساسی و اینا نرسیده تو مرحله اشنایی قیچیش کردم😀 کلا عاشق کسی ام نشدم مدلم اینجوریه خیلی احساسی نیستم و واسه انتخاب پارتنر به شدت سخت گیرم ، یه مشتری دارم چندساله میشناسمش ، (کارم رنگ موعه سالن مو دارم )

این خیلی از من خوشش میومد گفت بیا با داداشم اشنا شو فلان (خودم داداشم استرالیاست و کارای منو جور کرده نمیمونم ایران)بهش گفتم تو ک میدونی من موندنی نیستم نمیتونم اینجا با کسی اشنا شم گفت اصلا ب عنوان یه هم صحبت برو ببینش ، از من انکار از اون اصرار ،اقا قبول کردم رفتم ، عکس داداششو دیده بودم از حق نکذریم خیلی خیلی خوشتیپ بود ، وااای اومد دنبالم دیدم چه پسری 🥲خوشتیپ ،قیافه مردونه جذاب، قدبلند ، مودب ، تحصیلکرده دانشگاه تربیت مدرس درس میخونه ،وضع مالی خوب ، اصلا صحبت میکرد تو دلم قند بود ک اب میشد🤣رفتیم رستوران شام خوردیم ، وای من هنوز دارم ب این فک میکنم چقد این بشر اداب معاشرت بلد بود ،چقد جنتلمن بود، صحبتای عادی بینمون رد و بدل شد اخرش گفت خواهرم گفته شما ایران نمیمونی ، گفتم بله ، گفت خواهرم تعریف کرده بود قصدم جدی بود ولی گفت نمیمونی و اینا گفتم حداقل افتخار اینو داشته باشم یه شب با من شام بخوری ، حالا من با اینهمه اعتمادبنفش و تخس بازی جلوی این یکی اصلا اعتماد بنفس نداشتم😭😂ولی سعب کردم خیلی سنگین و ریلکس رفتار کنم

اولین پسریه که ناراحتم شرایط زندگیمون ب هم نخورد و نشد ک بشه 😢عاشق نشدمااا ولی همونی بود ک میخواستم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نرو بمون.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه جوری گفتی که منم دلم خواست😂😂😂😂

منم 😂😂😂😂

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725         

تو ک سالن داری اینجام وضعت خوبه بمون ازدواج کن

چیه غربت،همبنجام برای اونایی ک وضعشون خوبه خیلیم قشنگه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

دانشجو دانشگاه تربیت مدرس نمیتونه مهاجرت کنه ها

فک کنم اشتباه خوندی ، اون نگفت من میرم اون گفت من ایران میمونم ، اونی ک میخواد بره خودمم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند