2777
2789
عنوان

قشنگ‌ترین خاطرتون چیه

224 بازدید | 25 پست

الان خاطره خاص و دقیقی به ذهنم نمیرسه، اما بطور کلی برای من دوران کودکیم خیلی قشنگ بود، یادم میاد هرروز مادرم قبل از رفتن به مدرسه بغل و بوسم می‌کرد و چک می‌کرد مبادا با خودم غذا نبرده باشم، اونجا دوستای خوبی بودن با همهٔ نکات منفی احتمالی، زنگای تفریح فقط می‌خندیدیم و چرت و پرت می‌گفتیم، و کلاً وایب خوبی داشت، برای شما چطور؟:)

♡love yourself

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی حالم خیلی بد بود و داشتم از درد جون میدادم 

بابام مثل پروانه دورم میچرخید و به دکترا التماس میکرد میگفت هرچی خواستین بهتون میدم فقط دخترمو نجات بدید 

انقدر نگرانم بود که حد نداشت

بعد از چند وقت حالم بهتر شد تونستم از جام بلند شم از شدت خوشحالی اشک تو چشم هاش جمع شده بود محکم بغلم کرده بود هیچوقت این خاطره رو یادم نمیره🥲🥲🥲

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

وقتایی ک کنار عشقمم خیلی قشنگههه البته وقتایی ک میگیم میخندیم ن وقتی عصبی میشه 😂

بچگیم ک همش بازی بود قشنگ بود

خاطره های قشنگم  تو بچگیام با پدربزرگم محشرررررررر بودن

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

وقتی حالم خیلی بد بود و داشتم از درد جون میدادم بابام مثل پروانه دورم میچرخید و به دکترا التماس میکر ...

الهییییییییییی

مریضیت چی بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الهیییییییییییمریضیت چی بود؟

سل داشتم

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

سل داشتم

اوهه چ خطرناک بوده

خداروشکر ک خوب شدی

چطور مبتلا شدی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتایی ک کنار عشقمم خیلی قشنگههه البته وقتایی ک میگیم میخندیم ن وقتی عصبی میشه 😂بچگیم ک همش بازی بو ...

خوشحالم از حس خوب و رضایت ریپت، بیشترم میسازی عزیزم💫

♡love yourself