2777
2789
عنوان

کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم

68 بازدید | 7 پست

من یه پسر ۲۶ساله ام خدمتم تموم شد تازه....ولی تا این سن من نتونستم با یه خانم صحبت کنم حتی نمی‌دونم چرا...مثلا تو دانشگاه خانومه می‌گفت جزوه شما رو میشه داشته باشم روم نمیشد نگاه کنم تو صورت طرف تا این که یکیش گفت تا حالا پسر اینطوری ندیدم....من از همون اول به چی تو ذهنم بود پیش خودم میگفتم خودت خواهر داری دوس داری یکی بیوفته دنبال خواهر خودت؟این طرز فکر باعث شد تا الان با هیچ خانومی حتی هم‌صحبت نشم...الآنم می‌خوام ازدواج کنم ولی نمیتونم ارتباط بگیرم اینم از مشکلش....این تایپکت رو چندباره می‌زارم ولی مجبورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خب می‌خوام ازدواج کنم دیگه تایپکت رو بخونید نوشتم

پیشنهاد من اینه با یه مشاور صحبت کنین

یه جایی کار کنین ارتباط با خانم ها داشته باشه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
به نظر میاد که ذهنیت خیلی سنگینی داری و این باعث میشه نتونی راحت با خانم‌ها ارتباط برقرار کنی. شاید بهتر باشه یه کم راحت‌تر فکر کنی و از این مدل افکار خودتو آزاد کنی. ارتباط با آدم‌ها به مرور زمان راحت‌تر میشه. احساساتت رو باید کنترل کنی تا بتونی قدم اول رو برداری. همین که بخوای ازدواج کنی یعنی داری یه تغییر رو شروع می‌کنی. اولش سخته، ولی با تمرین و تجربه بهتر میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!