2777
2789
عنوان

توقف رشد جنین در هفته شش

273 بازدید | 35 پست

سلام خانوما امروز رفتم دکتر و بعد سونوگرافی گفت توقع رشد در ۶ هفته و ۳ روزگی، درحالی که باید نزدیک ۹ هفته میبودم، باید شنبه دوباره برم سونوگرافی تا بیمارستان قبول کنه برای سقط، راهکاری نیست تو خونه سقط کنم، متاسفانه چون از اول لک بینی و خونریزی داشتم یه عالمه شیاف مصرف کردم، یعنی جاش خیلی سفت شده، سخت سقط میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکترو خودت کاری نکن

دکترم گفت ۴ تا قرص بگیر به فاصله ۴ ساعت دوتا دوتا بذار ولی هرجا رفتم حتی داروخانه هلال احمر قرص نبود و فقط گفتند باید بیلی بیمارستان تا سقط کنی

دکترم گفت ۴ تا قرص بگیر به فاصله ۴ ساعت دوتا دوتا بذار ولی هرجا رفتم حتی داروخانه هلال احمر قرص نبود ...

قرص قشنگگگگ تامرز جنون دردباید بکشی تاسقط شه..تازههه اخرم بقایا میمونه توشکمت...از همون اول برو بیمارستان دو‌نیم ساعت کورتاژت میکنه نه بقایا میمونه هیچ دردیم نداری و میایی خونه

قرص قشنگگگگ تامرز جنون دردباید بکشی تاسقط شه..تازههه اخرم بقایا میمونه توشکمت...از همون اول برو بیما ...

کورتاژ میکنن، خیلی میترسم ، آخه ۶ هفته که کوچیکه

دکترم گفت ۴ تا قرص بگیر به فاصله ۴ ساعت دوتا دوتا بذار ولی هرجا رفتم حتی داروخانه هلال احمر قرص نبود ...

درد شدیدی میگیره و اگر خونریزی شدید بشه باید بری بیمارستان...این دارو هم بدون نسخه پزشک که نمیدن...ریسک نکن

درد شدیدی میگیره و اگر خونریزی شدید بشه باید بری بیمارستان...این دارو هم بدون نسخه پزشک که نمیدن...ر ...

از دکتر نسخه دارم خودش نوشت ولی اصلا گیر نیومد، ولی از بیمارستانم خیلی میترسم، اونجا هم میگن اول قرص میذارن

از دکتر نسخه دارم خودش نوشت ولی اصلا گیر نیومد، ولی از بیمارستانم خیلی میترسم، اونجا هم میگن اول قرص ...

اول میذارن اگر نیافتاد میبرن کورتاج میکنن...اون قرصا رو بخوری بدجور حالت بهم میریزه

کورتاژ میکنن، خیلی میترسم ، آخه ۶ هفته که کوچیکه

بابا کلی باید دردبکشی،من رفتم بیمارستان بهم قرص دادن چندتا گفتن پاشو راه برو تا بیاد نیومدد.بقول خودت بخاطر امپول و شیافای پروژسترون سفت شده بودهه..یه پرستار اشنا بهم گف اگه با قرصم بیاد اهر بقایا میمونهااا،پس برو مورتاژ کن.رفتم صبحش ناشتا نیم ساعته کورتاژم کردن زاحت شدم مرخصم کردن اومدم خونه..منم رشدنکرده بود حتی کوچکتر از مال شما.اما دخترخالم قرص خورد خیای زجرکشید اومد ولی بقیایاموند اخر کورتاژ کرد

بابا کلی باید دردبکشی،من رفتم بیمارستان بهم قرص دادن چندتا گفتن پاشو راه برو تا بیاد نیومدد.بقول خود ...

خوب یعنی برم بگم فقط کورتاژم کنید، کورتاژ درد نداره؟ چقدر باید تو بیمارستان بمونم؟ بچه کوچیک دارم

خوب یعنی برم بگم فقط کورتاژم کنید، کورتاژ درد نداره؟ چقدر باید تو بیمارستان بمونم؟ بچه کوچیک دارم

اره گلم بگو نمیخام قرص بخورم،اگه بیمه هم داری بگو که کم کنه از هزینت...نیم ساعته عملش فقط..درد هم نداره،فقط ممکنه کمی خونریزی کم و لکه بینی داشته باشی..بعد نیم ساعتم هم هوش بیایی باند رو میکشن از واژنت بیرون و مرخص میشی بری خونه.تموووم